«Η κόλαση του Δάντη είναι παιδική χαρά»

«Η κόλαση του Δάντη είναι παιδική χαρά...Το σπίτι καταστράφήκε αλλά η Joy τα κατάφερε». Η βιωματική ανάρτηση του Δημ.Μαύρου
Από το Facebook του Δημήτρης Μαύρος
Από το Facebook του Δημήτρης Μαύρος
/Facebook

«Το σπίτι μου καταστράφηκε ολοσχερώς...μόλις γύρισα από την κόλαση. Η κόλαση του Δάντη είναι παιδική χαρά» έτσι περιγράφει με ανάρτησή του στο Facebook αυτό που έζησε ο κ. Δημήτρης Μαύρος, ο επικεφαλής της MRB.

Ο κ. Μαύρος παρά την καταστροφή που υπέστη η περιουσία του βρήκε το κουράγιο να γράψει λίγες γραμμές για αυτά που είδε και να περιγράψει τον ψυχικό του κόσμο.

Οι λέξεις του εκφράζουν το θυμικό των πολιτών που είδαν το βιος τους να καταστρέφεται και ανθρώπους τους να βρίσκουν τραγικό θάνατο.

Οι σκέψεις όλων μας είναι μαζί τους.

Ενημέρωση για τις εξελίξεις:

6 Ήττες όσες και οι φωτογραφίες. Το σπίτι μου καταστράφηκε ολοσχερώς
Και μια Νίκη - Η Joy που τα κατάφερε

Μόλις γύρισα από την κόλαση.

Η κόλαση του Δάντη είναι παιδική χαρά !!!

Εκατοντάδες αυτοκίνητα τρακαρισμένα το ένα πάνω στο άλλο λιωμένα από την θερμοκρασία με τις ζάντες αλουμινίου να έχουν λιώσει και να τρέχουν σαν καλαι στους δρόμους.

Πριν λίγο είχε φύγει ασθενοφόρο με νεκρούς ανθρώπους μαζεμένους από τα οδοστρώματα.

Κολώνες με ρεύμα υψηλής τάσης να αιωρούνται πάνω από το κεφάλι μου και εγώ με τα πόδια έφτασα στο σπίτι μου χωρίς να αναπνέω από την καρβουνίλα για να το δω κατεστραμμένο πλήρως. Η Joy με κοιτούσε στην κατεστραμμένη καγκελόπορτα με γουρλωμένα μάτια κατάμαυρη από την μουτζούρα.

Το μόνο που ένιωσα είναι να αγκαλιαστούμε μπροστά στην καταστροφή.
Σας εύχομαι μέσα από τα τρίσβαθα της ψυχής μου να μην νιώσετε πότε τα αποψινά μου συναισθήματα. Κόλαση στην ψυχή μου !!! Απέραντη κόλαση !!!