Η Κόρτνεϊ Κοξ γιόρτασε τα 55α γενέθλιά της με τις Τζένιφερ Ανιστον και Λίζα Κούντροου

«Φιλαράκια» στην τηλεόραση, «Φιλαράκια» και στη ζωή.

Οι φήμες για αναβίωση της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «F.R.I.E.N.D.S» («Τα Φιλαράκια») και συνεπώς νέα επεισόδια, γίνονται όλο και πιο έντονες μετά τις δηλώσεις της Τζένιφερ Ανιστον και την επιθυμία της να συμμετάσχει σε μια πιθανή επανένωση.

Μέχρι όμως να δούμε αν αυτή η τηλεοπτική επανένωση θα γίνει πραγματικότητα, το μόνο σίγουρο είναι ότι μερικοί από τους πρωταγωνιστές της σειράς παραμένουν φίλοι στη ζωή. Η Κόρτνεϊ Κοξ γιόρτασε τα 55α γενέθλιά της και κάλεσε τις Τζενιφερ Ανιστον και Λίζα Κούντροου στο πάρτι της, ενώ δημοσίευσε και μια φωτογραφία στο Instagram.

«Πόσο τυχερή είμαι που γιορτάζω τα γενέθλιά μου με αυτές τις δυο; Σας αγαπώ κορίτσια. Πολύ», έγραψε η Κοξ στη λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία και η Κούντροου απαντά: «Σας αγαπώ κορίτσια. Ευτυχισμένα γενέθλια Κορτ».

Η κοσμηματοπώλης Τζένιφερ Μέγιερ δημοσίευσε μια δεύτερη φωτογραφία από τους εορτασμούς, συμπεριλαμβανομένων των ηθοποιών του F.R.I.E.N.D.S. «Χρόνια Πολλά Κόρτνεϊ. Είσαι ο συνδετικός κρίκος και σε αγαπάμε πολύ πολύ».

Στις αρχές Ιουνίου, η Ανιστόν έδωσε στους θαυμαστές της σειράς νέα ελπίδα, λέγωντας ότι θα συμμετείχε σε καινούργια επεισόδια, όχι μόνο εκείνη αλλά και όλες οι γυναίκες πρωταγωνίστριες. «Τα πάντα θα μπορούσαν να συμβούν», είπε.

Πηγή: Red