Τι πιστεύει ο Τραμπ για τα UFO

Ο πιο αμφιλεγόμενος πρόεδρος για το πιο αμφιλεγόμενο θέμα!
Star Max/IPx

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι, ως γνωστόν, ο πλέον αμφιλεγόμενος Αμερικανός πρόεδρος των τελευταίων ετών- και ως εκ τούτου παρουσιάζει ενδιαφέρον να μάθει κανείς ποια είναι η άποψή του για ένα από τα πλέον αμφιλεγόμενα θέματα στις ΗΠΑ, που δεν είναι άλλο από τα UFO.

Σε συνέντευξή του στον Τζορτζ Στεφανόπουλο στο ABC News την περασμένη εβδομάδα, ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, και για τα UFO (ΑΤΙΑ), με αφορμή την αύξηση των σχετικών αναφορών από πιλότους του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού.

Η απάντησή του είχε ως εξής: «Νομίζω πως πιθανότατα- θέλω να σκέφτονται ό,τι σκέφτονται. Τα λένε, και είδα, και διάβασα και άκουσα. Και είχα και μια πολύ σύντομη συνάντηση για αυτό. Αλλά οι άνθρωποι λένε ότι βλέπουν UFO. To πιστεύω; Όχι ιδιαίτερα».

ASSOCIATED PRESS

Ερωτηθείς εάν πιστεύει πως θα το ήξερε εάν υπήρχε περίπτωση εντοπισμού εξωγήινης ζωής, απάντησε «νομίζω πως οι εκπληκτικοί μου πιλότοι θα το ήξεραν. Οι εκπληκτικοί μας πιλότοι θα γνώριζαν».

«Βλέπουν τα πράγματα λίγο διαφορετικά σε σχέση με το παρελθόν. Οπότε θα δούμε. Παρατηρούμε, και θα είστε οι πρώτοι που θα μάθετε».

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα μέσα στο έτος το αμερικανικό πολεμικό ναυτικό ανανέωσε τα πλαίσια κανόνων του σχετικά με το πώς οι πιλότοι του αναφέρουν τη θέαση αγνώστων αεροσκαφών, λόγω αύξησης του αριθμού των αναφορών μέσα στα τελευταία έτη.

Δημοφιλή