Λίνα Χίντι: Ηθελα έναν καλύτερο θάνατο για τη Σέρσεϊ

Οι δηλώσεις της ηθοποιού στον Guardian.

Η Λίνα Χίντι, η οποία υποδύθηκε για οκτώ χρόνια τη Σέρσεϊ Λάνιστερ στο «Game of Thrones», είπε ότι δεν έχει μιλήσει με τους δημιουργούς της σειράς από τότε που προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο τον Μάϊο. Αλλά όταν έρθει η ώρα και συζητήσει με τους Ντέιβιντ Μπένιοφ και Νταν Γουέις, η ηθοποιός δηλώνει ότι το μήνυμα που θα μεταφέρει είναι ξεκάθαρο.

«Θα τους πω ότι ήθελα έναν καλύτερο θάνατο», δήλωσε η Χίντι σε συνέντευξή της στον Guardian, που δημοσιεύτηκε την Κυριακή. «Μπορείς να πας προς κάθε κατεύθυνση σεναριακά σε αυτή τη σειρά. Οπότε απογοητεύτηκα λίγο». Στο προτελευταίο επεισόδιο της σειράς, η Σέρσεϊ, σκοτώθηκε μαζί με τον Τζέιμι Λάνιστερ, καθώς κομμάτια από το ταβάνι του παλατιού έπεφταν πάνω στα κεφάλια τους. Το τέλος της Λάνιστερ απογοήτευσε πολλούς θαυμαστές καθώς εδώ και τόσες σεζόν η ίδια έδινε διαταγές για αποκεφαλισμούς, δολοφονίες και βασανιστήρια, επομένως αναμενόταν ένας πιο μεγαλειώδης θάνατος.

Η Χίντι είχε δηλώσει και στο παρελθόν ότι τα συναισθήματά της ήταν ανάμεικτα για τον θάνατο του χαρακτήρα της και ήλπιζε σε μια καλύτερη πλοκή, μέχρι τελικά να αποδεχτεί τις τελευταίες στιγμές του χαρακτήρα της. «Ηθελα να παλέψει με κάποιον», είπε σε συνέντευξή της στο Entertainment Weekly τον Μάϊο. Ωστόσο συμπλήρωσε ότι αναθεώρησε μετά από συζήτηση με τον συμπρωταγωνιστή της Νικολάϊ Κόστερ - Γουάλντο, ο οποίος υποδύθηκε τον δίδυμο αδερφό και εραστή της βασίλισσας. «Οσο το συζητούσαμε, τόσο περισσότερο έμοιαζε το τέλειο τέλος για εκείνη. Ηρθαν στον κόσμο μαζί και τώρα φεύγουν μαζί».

Και αργότερα στον Guardian ανέφερε: «Απλώς πιστεύω ότι δεν μπορούσαν οι σεναριογράφοι να τους ευχαριστήσουν όλους. Ο,τι και να έκαναν, σίγουρα θα υπήρχε κάτι που δεν θα άρεσε στους θεατές».

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στην Αμερικανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά.