Η Maserati έσπασε όλα τα ταμπού και έγινε… Barbie

Δύο μοναδικές εκδόσεις της Maserati Grecale που φανερώνουν τον ασυμβίβαστο χαρακτήρα της αυτοκίνησης
MASERATI
MASERATI
MASERATI

Στον χώρο της τέχνης, τα όρια υπάρχουν για να ξεπερνιούνται. Και το αυτοκίνητο είναι τέχνη, είναι σχέδιο, είναι ιδέα.

Υπό αυτό το πρίσμα, ακόμα και μια μάρκα πολυτελών αυτοκινήτων, όπως η Maserati, έχει δικαίωμα στην υπέρβαση.

Συνεργαζόμενη με την Mattel, Inc. Barbie, κατάφερε να δημιουργήσει κάτι ομολογουμένως εξαιρετικό.

Με γνώμονα την αμοιβαία επιθυμία να σπάσουν τα όρια και να αναδείξουν τη μοναδική αίσθηση και των δύο μαρκών Maserati και Barbie άφησαν τη φαντασία τους να εξελιχθεί σε ένα αριστούργημα διαχρονικού σχεδιασμού και τολμηρού χαρακτήρα, εμπνευσμένο από το φαινόμενο Barbiecore.

MASERATI
MASERATI
MASERATI

Ο καρπός αυτής της αντισυμβατικής συνεργασίας εκφράζεται μέσω μιας εξαιρετικά περιορισμένης έκδοσης Maserati Grecale, του νεότερου SUV του ιταλικού οίκου, που έχει σχεδιαστεί για να μετατρέπει τις καθημερινές οδηγικές εμπειρίες σε κάτι εξαιρετικό και επιλέχθηκε από την Barbie για να ταιριάζει με τον πολύπλευρο τρόπο ζωής της, από μια επαγγελματική συνάντηση έως μια λαμπερή εκδήλωση.

Η Barbie Maserati Grecale, ως μια εξαιρετικά περιορισμένη εξατομικευμένη έκδοση της σειράς Fuoriserie, θα είναι διαθέσιμη μόνο σε δύο ειδικές μονάδες, παγκοσμίως: η μία που παρουσιάστηκε ως ένα από τα δώρα Neiman Marcus Fantasy 2022, στην εορταστική εκδήλωση του πολυτελούς λιανοπωλητή στο Λος Άντζελες. Για αυτήν την αποκλειστική, κατά παραγγελία έκδοση στις ΗΠΑ, ένα μέρος της τιμής πώλησης θα ωφελήσει το Barbie Dream Gap Project – την παγκόσμια πρωτοβουλία της μάρκας Barbie που συνεργάζεται με φιλανθρωπικές οργανώσεις, για να βοηθήσει στην παροχή ίσων ευκαιριών και στην άρση των φραγμών για τα κορίτσια. Λεπτομέρειες σχετικά με τη δεύτερη μονάδα του μοντέλου, θα ανακοινωθούν το 2023.

MASERATI
MASERATI
MASERATI

Το Maserati Grecale της Barbie της σειράς Fuoriserie, είναι μια έκδοση Trofeo που πάλλεται καθαρή αδρεναλίνη, χάρη στον ισχυρό κινητήρα V6 Nettuno των 530 ίππων. Η εμβληματική ροζ απόχρωση καλύπτει σχεδόν κάθε ίντσα του αυτοκινήτου με λεπτές όξινες κίτρινες γραμμές, εμπνευσμένες από την αγωνιστική κληρονομιά της Trident.

Οι εξωτερικοί χώροι του SUV, διακοσμημένοι με το λογότυπο Barbie, σφραγίζονται με μια ιριδίζουσα οροφή, που αποκαλύπτει ένα απίστευτο εφέ ουράνιου τόξου σε μια όμορφη ηλιόλουστη μέρα. Το κομψό μαύρο εσωτερικό του, διαθέτει πλήρως δερμάτινα καθίσματα, ταμπλό, μοκέτες και πόρτες –τονισμένα με ροζ ραφές– καθώς και επώνυμα προσκέφαλα με το μοναδικό σήμα «Β».

Να δούμε η δεύτερη Barbie Maserati Grecale, πώς θα είναι.

MASERATI
MASERATI
MASERATI
Πήγαινε στην αρχική σελίδα