Η «Μελάνια Τραμπ» κάνει στριπτίζ στο Οβάλ Γραφείο: Το βίντεο που εξόργισε την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ

Η «Μελάνια Τραμπ» κάνει στριπτίζ στο Οβάλ Γραφείο: Το βίντεο που εξόργισε την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ
BFM TV

Εκπρόσωπος της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, κάλεσε σε μποϊκοτάζ του ράπερ Τ.Ι., ο οποίος γύρισε βίντεο όπου μια σωσία της απεικονίζεται να κάνει στριπτίζ στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου.

Σε βίντεο για την προώθηση του νέου του δίσκου, μια γυναίκα – σωσίας της Μελάνια Τραμπ εμφανίζεται να μπαίνει στο γραφείο, φορώντας σακάκι που έγραφε «I really don’t care, do u?», παραπέμποντας στο σακάκι που φορούσε η πρώτη κυρία νωρίτερα μέσα στο έτος, κατά την επίσκεψή της σε παιδιά μεταναστών στο Τέξας. Στη συνέχεια κάνει στριπτίζ.

«Πώς μπορεί να είναι αποδεκτό αυτό;» έγραψε η Στέφανι Γκρίσαμ, εκπρόσωπος της Μελάνια Τραμπ, στο Twitter, συνοδεύοντας το tweet με τα hashtags #disgusting (αηδιαστικό) και #boycottT.I.

Όπως αναφέρει το Fox News, ο Τ.Ι., το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Κλίφορντ Χάρις, έγραψε στο Twitter «Dear 45, I aint’ Kanye», πριν κοινοποιήσει το βίντεο. Σημειώνεται πως είχε προηγηθεί ανάρτηση στο Instagram όπου έλεγε ότι δεν θα συνεργαστεί άλλο με τον ράπερ Kanye West, που δηλώνει υποστηρικτής του Τραμπ.

Σε δήλωσή της στο Fox News η Γκρίσαμ είπε πως «είτε σας αρέσει είτε όχι, είναι η Πρώτη Κυρία και μιλάμε για τον Λευκό Οίκο. Δείχνει έλλειψη σεβασμού και είναι αηδιαστικό να τη δείχνουν έτσι εξαιτίας της πολιτικής».

Πρόσφατα η Μελάνια Τραμπ είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο ABC News πως νιώθει «σαν ο άνθρωπος που δέχεται το μεγαλύτερο bullying στον κόσμο».

Δημοφιλή