Η Μέγκαν Μαρκλ αρνείται να συναντήσει τον Τραμπ

Έχει προηγούμενα με τον πρόεδρο των ΗΠΑ.
zz/KGC-375/STAR MAX/IPx

Στην επικείμενη επίσκεψη του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, στο Λονδίνο, για το Brexit, η Δούκισσα του Σάσεξ και σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ δεν επιφυλάασει θερμή υποδοχή. Προγραμματίζει μάλιστα, να μην υποδεχτεί στο γεύμα με συνδαιτυμόνες την βασίλισσα Ελισάβετ, τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ, την Κέιτ Μίντλετον και τον σύζυγό της.

Η Μέγκαν ήταν αρνητική με τη στάση που κρατά ο Τραμπ σε πολλά θέματα από την περίοδο πριν γίνει σύζυγος, από το 2016. Στις προεδρικές εκλογές του 2016 μάλιστα υποστήριζε τη Χίλαρι Κλίντον.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του Αμερικανού προέδρου, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιουνίου, η Βασίλισσα Ελισσάβετ θα φιλοξενήσει τον Τραμπ, τη σύζυγό του, Μελάνια, και τα παιδιά του σε μια τελετή υποδοχής που θα είναι παρόντες, συν τοις άλλοις, και ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα, στον κήπο του παλατιού του Μπάκιγχαμ.

Ο πιο προφανής λόγος που θα λείπει η δούκισσα είναι η άδεια μητρότητας που εκτίει για το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας Άρτσι.

Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τις δηλώσεις της σε συνέντευξη του 2016 που τον αποκαλούσε μισογύνη και χαρακτήριζε την πολιτιή του διχαστική.

Πηγή: MSN