Πρίγκιπας Χάρι: «Σπάει» την σιωπή του για το θάνατο της Νταϊάνα

Πρίγκιπας Χάρι: «Σπάει» την σιωπή του για το θάνατο της Νταϊάνα
ASSOCIATED PRESS

Ο πρίγκιπας Χάρι παρευρέθηκε στην Ολλανδία για να κηρύξει την αντίστροφη μέτρηση των αγώνων Invictus, όπου μίλησε για πρώτη φορά για τον θάνατο της μητέρας του Νταϊάνα, λίγες μέρες αφότου έγινε πατέρας.

Ο δούκας του Σάσεξ μίλησε με τον πρώην στρατιώτη, Ντένις Βαν Ντε Στρον, για την απώλεια της μητέρας του και του εξομολογήθηκε πως το γεγονός ότι έχασε την μητέρα του, ήταν ένα μεγάλο πλήγμα γιατί έχασε ένα είδος ασφάλειας , το «οποίο χρειάζεσαι ως γιος» και ότι αυτό έλειπε σε όλη την διάρκεια της ζωής του.

Ακόμη, σύμφωνα με τον Ντε Στρον, ο πρίγκιπας Χάρι του είπε επίσης πως ο γιος του, του έχει δώσει ένα νέο στόχο στην ζωή του.

«Πάνω απ ’όλα είπε ότι ήταν απλά έκπληκτος από τα θαύματα στον κόσμο, και πώς το παιδί του έχει κάνει πολλούς ανθρώπους ευτυχισμένους. Μου είπε επίσης ότι είναι πολύ χαρούμενος που ο γιος του είναι μέχρι στιγμής πολύ ήσυχος», δήλωσε ο πρώην στρατιώτης.

Ο κ.Ντένις Βαν Ντε Στρον, ελπίζει να αγωνιστεί στην ολλανδική ομάδα Invictus στο στίβο και στο βόλεϊ, και περιέγραψε την συνομιλία του με τον νέο πατέρα ως «καταπληκτική και συναισθηματική».

O δούκας που έγινε πατέρα μόλις πριν από 3 μέρες, έλαβε δεκάδες δώρα για τον γιο του Άρτσι κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στην Χάγη. Είναι η πρώτη φορά που αφήνει την Μέγκαν μόνη της, από τότε που γέννησε.

Πηγή: Daily Mail