Τα πρώτα δώρα του βασιλικού μωρού και το ζιπουνάκι που έκλεψε την παράσταση

Ο δούκας βρέθηκε στην Ολλανδία για την έναρξη των αγώνων Invictus.
ASSOCIATED PRESS

Μόλις μία μέρα μετά την δημόσια εμφάνιση με την δούκισσα του Σάσεξ και το νεογέννητο μωρό τους μπροστά από το παλάτι, ο Χάρι ταξίδεψε στην Ολλανδία για την έναρξη των αγώνων Invictus, όπου έλαβε και τα πρώτα δώρα για το βασιλικό μωρό.

ASSOCIATED PRESS

O δούκας που έγινε πατέρα μόλις πριν από 3 μέρες, έλαβε δεκάδες δώρα για τον γιο του Άρτσι κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στην Χάγη. Είναι η πρώτη φορά που αφήνει την Μέγκαν μόνη της, από τότε που γέννησε.

ASSOCIATED PRESS

Μεταξώ των δώρων υπήρχαν μια κουδουνίστρα παιχνιδιών διακοσμημένη με κουνέλια, την οποία έλαβε από ένα 7χρονο κοριτσάκι και την ευχαρίστησε αγκαλιάζοντας την πριν αρχίσει μια συζήτηση με τους γονείς της.

Chris Jackson via Getty Images

Στον πρίγκιπα Χάρι δώρισαν επίσης ένα μπουφάν που έγραφε πάνω «Είμαι μπαμπάς», το οποίο φόρεσε κατά την διάρκεια της βόλτας του με το ποδήλατο, ενώ η πριγκίπισσα Μαργκριέτ του χάρισε ένα φορμάκι για μωρά. Όταν ο δούκας το δοκίμασε πάνω στο δικό του σώμα, το πλήθος έσκασε στα γέλια.

ASSOCIATED PRESS

«Είμαι απολύτως ενθουσιασμένος που πολλοί περισσότεροι τραυματίες, άρρωστοι και τραυματισμένοι στρατιώτες και γυναίκες θα έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν το ταξίδι για την πλήρη ανάρρωσή τους», είπε ο πρίγκιπας Χάρι σε μια σύντομη ομιλία προς τον κόσμο.

ASSOCIATED PRESS

Η δούκισσα έχει την παρέα της μητέρας της, Ντόρια, στο σπίτι τους Frogmore Cottage, όσο ο Χάρι είναι μακριά στο σύντομο ταξίδι.

Piroschka Van De Wouw / Reuters

Πηγή: Daily Mail