Η φοιτήτρια Νομικής, Μις Νορμανδία κέρδισε τα τεστ γενικών γνώσεων για το διαγωνισμό Μις Γαλλία

Η Περίν Προυνιέ, Μις Νορμανδία 2022 ήταν η νικήτρια, μπροστά από τη Μις Σαμπάνια-Αρντέν και τη Μις Ρον-Άλπεις.
.
.
BERTRAND NOEL/SIPA/TF1

Η Περίν Προυνιέ έκανε το πρώτο βήμα. Είναι η νικήτρια των τεστ γενικών γνώσεων για το διαγωνισμό Μις Γαλλία 2023 που θα διεξαχθεί στις 17 Δεκεμβρίου ζωντανά στο TF1.

Όπως αναφέρει το France 3, αυτή την Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου, είναι η Μις Νορμανδία, η Περίν Προυνιέ, 22 ετών, φοιτήτρια Νομικής βαθμολογήθηκε με 17/20. Έτσι προηγείται της Σολέν Σχρόλερ , ω (16/20) και της Εστέρ Κουτίν, Μις Ρον-Άλπεις (15,5/20).

Ορισμένες απο τις ερωτήσεις ήταν: Ποιος Αμερικανός δισεκατομμυριούχος αγόρασε πρόσφατα το κοινωνικό δίκτυο Twitter; Ποιος ποδοσφαιριστής τιμήθηκε με τη Χρυσή Μπάλα το 2022;

Αυτή την Πέμπτη (24/11), η Περίν Προυνιέ και οι υπόλοιπες διεκδικήτριες του στέμματος, που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη Γουαδελούπη, έπρεπε να απαντήσουν σε 39 ερωτήσεις, χωρισμένες σε έξι κατηγορίες. Είχαν σαράντα λεπτά για να απαντήσουν.

Φέτος, δεν ήταν η Σιλβιε Τελιέ αυτή που ήταν υπεύθυνη για την σύνταξη του ερωτηματολογίου, αλλά ο Φρεντερίκ Γκιλπέρ, ο καλλιτεχνικός παραγωγός του τελικού του διαγωνισμού Μις Γαλλία 2023.

Οι υπεύθυνοι του διαγωνισμού στο τεστ γενικών γνώσεων, όπως κάθε χρόνο, ρωτούν διάφορα θέματα. Γίνονται ερωτήσεις που αφορούν την τέχνη, την ιστορία της Γαλλίας και ερωτήσεις γεωγραφίας.

Δημοφιλή