Η ΝΔ απαντά στην μήνυση Βαξεβάνη κατά Ζαχαράκη με βίντεο από τη βραδιά των εκλογών του 2015

Η ΝΔ απαντά στην μήνυση Βαξεβάνη κατά Ζαχαράκη με βίντεο από τη βραδιά των εκλογών του 2015
eurokinisi

Με ένα βίντεο διάρκειας λίγων λεπτών από τη βραδιά εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ το 2015, στο οποίο ο Κώστας Βαξεβάνης εμφανίζεται στα παρασκήνια της πανηγυρικής ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα να αγκαλιάζει και να χαιρετά εγκάρδια σημερινά κορυφαία κυβερνητικά στελέχη (μεταξύ άλλων με τον κ.Τσίπρα, τον κ.Παππά, τον κ.Βούτση και τον κ.Τζανακόπουλο), απάντησε η ΝΔ στα περί διένεξης ενός ιδιώτη με ένα πολιτικό στέλεχος, αναφορικά με την μήνυση του εκδότη κατά της αναπληρώτριας εκπροσώπου τύπου της ΝΔ Σοφίας Ζαχαράκη.

Σημειώνεται πως η κ.Ζαχαράκη δεν συνελήφθη τελικά στο πλαίσιο του αυτοφώρου που ενεργοποιήθηκε μετά την μήνυση που υπέβαλλε ο δημοσιογράφος. Η κ.Ζαχαράκη μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή κατηγόρησε τον κ.Βαξεβάνη ως συκοφάντη και δήλωσε ότι έχει καταδικαστεί για άλλες υποθέσεις. Ο δημοσιογράφος όμως έχει αθωωθεί των κατηγοριών.

«Ο Κώστας Βαξεβάνης δεν είναι ένας απλός ιδιώτης, αλλά ο βραχίονας λάσπης της κυβέρνησης» έλεγαν χαρακτηριστικά από την οδό Πειραιώς, θεωρώντας σχεδόν βέβαιο ότι στον δρόμο προς τις κάλπες η κυβέρνηση θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο προκειμένου να πλήξει τους πολιτικούς της αντιπάλους.

Συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη επεσήμαναν ότι έν λόγω εκδότης αναλαμβάνει πάντα να κάνει τη βρώμικη δουλειά για την Κυβέρνηση πετώντας λάσπη και σπιλώνοντας ανθρώπους και έφερναν μάλιστα ως παράδειγμα, το γεγονός ότι την περασμένη Παρασκευή διαφήμιζε την εφημερίδα του καλώντας τους πολίτες να την αγοράσουν για να δουν τι λέει ο Ντάισελμπλουμ για τη σύζυγο του προέδρου της ΝΔ, χωρίς ο κ.Ντάισελμπλουμ να αναφέρεται σε εκείνη.

Τις ίδιες πρακτικές τονίζουν από τη ΝΔ ότι ακολουθεί ο κ.Βαξεβάνης και την υπόθεση της Energa, επιχειρώντας να συκοφαντήσει τον συνεργάτη του προέδρου της ΝΔ Γρηγόρη Δημητριάδη ως συνεταίρο του κ.Φλώρου, αποκρύπτοντας ο κ.Βαξεβάνης ότι ο κ.Δημητριάδης ήταν μάρτυρας κατηγορίας κατά του κ.Φλώρου.

Δεν είναι τυχαίο ότι τα γαλάζια στελέχη προκειμένου να ενισχύσουν την επιχειρηματολογία τους ότι ο συγκεκριμένος εκδότης δεν υπηρετεί την δημοσιογραφία αλλά επιδίδεται σε μια - όπως λένε - «πληρωμένη προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρων», υπενθύμιζαν και όσα είχε γράψει στην εφημερίδα του για τη σύζυγο του Αδωνι Γεωργιάδη ότι ήταν στη λίστα Λαγκάρντ, με το δικαστήριο να αποφαίνεται ότι το δημοσίευμα ήταν ψευδέστατο και χωρίς εκείνος να ζητάει ποτέ μια συγγνώμη.

Δημοφιλή