Η Νένα Μεντή αποχώρησε από την παράσταση «Βρυκόλακες» του Εθνικού Θέατρου

Την αντικαθιστά η Ναταλία Τσαλίκη. Αναβάλλεται η πρεμιέρα για τις 9 Νοεμβρίου.
Η Νένα Μεντή στους «Βρυκόλακες» του Ίψεν
Η Νένα Μεντή στους «Βρυκόλακες» του Ίψεν
Γιώργος Καβαλλιεράκης

Η Νένα Μεντή, πρωταγωνίστρια της παράστασης του Εθνικού Θεάτρου «Βρυκόλακες» του Ίψεν, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, που επρόκειτο να ανοίξει την αυλαία της Κεντρικής Σκηνής στις 26 Οκτωβρίου, αποχώρησε για «σοβαρούς οικογενειακούς λόγους».

Η Νένα Μεντή -η οποία σύμφωνα με πληροφορίες της HuffPost χαίρει άκρας υγείας- αντικαθίσταται από την Ναταλία Τσαλίκη και η πρεμιέρα της παράστασης μετατίθεται στις 9 Νοεμβρίου 2022.

Όπως αναφέρει το Εθνικό Θέατρο σε ανακοίνωση του «Παρακαλούνται οι θεατές που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια να προσέλθουν στα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου εντός 20 ημερών, για αλλαγή ή εξαργύρωση των εισιτηρίων τους ή να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 2107234567 για εισιτήρια που έχουν προμηθευτεί μέσω τηλεφωνικού κέντρου και διαδικτυακά από την ticketservices.

Τα εισιτήρια από την προσφορά του early bird μπορούν να εξαργυρωθούν ή και να μεταφερθούν (χωρίς αλλαγή στο αντίτιμο) για οποιαδήποτε παράσταση της παραγωγής Βρυκόλακες από τις 9 έως τις 27 Νοεμβρίου 2022 και από τις 18 έως τις 29 Ιανουαρίου του 2023».

Πήγαινε στην αρχική σελίδα