Γιατί η Ντακότα Τζόνσον δημοσίευσε τον αριθμό του κινητού της στο Instagram

Γιατί η Ντακότα Τζόνσον δημοσίευσε τον αριθμό του κινητού της στο Instagram
|
Barcroft Media via Getty Images

Η Ντακότα Τζόνσον δεν φοβάται να δημοσιεύσει προσωπικές πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γεγονός το οποίο απέδειξε τη Δευτέρα.

Η δημοφιλής ηθοποιός ανήρτησε στο Instagram μια φωτογραφία που έγραφε τον αριθμό του κινητού της-και ήταν για καλό σκοπό. Στη λεζάντα, η Τζόνσον αναφέρεται στη βία και την παρενόχληση που οι γυναίκες και τα κορίτσια αντιμετωπίζουν κάθε μέρα, σε όλο τον κόσμο. «Περισσότερες από 800 γυναίκες και κορίτσια στην εφηβεία πεθαίνουν κάθε μέρα γιατί δεν έχουν πρόσβαση σε αξιόπιστα αντισυλληπτικά και βασικές υπηρεσίες μητρότητας», γράφει η Τζόνσον.

Αντί να μιλήσει για τα στοιχεία στους 2.6 εκατομμύρια ακόλουθούς της, η Τζόνσον πήγε ένα βήμα παραπέρα: «Δεν θέλω να μιλήσω για εσάς, θέλω να σας ακούσω. Αυτός είναι ο αριθμός τηλεφώνου μου. Πείτε μου τις ιστορίες σας στον τηλεφωνητή μου κι εγώ θα ακούσω. Υπάρχει δύναμη στους αριθμούς».

Η πρωταγωνίστρια του «Fifty Shades of Freed» συνεργάζεται με την Global Citizen, μια οργάνωση που στοχεύει στο να σταματήσει την ακραία φτώχεια μέχρι το 2030.

Πηγή: Marie Claire

Πήγαινε στην αρχική σελίδα
Προτείνετε μια διόρθωση