Η πολύκροτη δίκη Τζόνι Ντεπ - Άμπερ Χερντ έγινε ταινία και έχει τρέιλερ

Με τον απίθανα ευφάνταστο τίτλο «Hot Take: The Depp/Heard Trial».

Η πολύκροτη δίκη του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ, κατά τη (μαραθώνια) διάρκεια της οποίας, αποκαλύφθηκαν άγνωστες προσωπικές στιγμές της ιδιωτικής ζωής των δύο σταρ του Χόλιγουντ, έγινε ταινία και η πλατφόρμα streaming Tubi έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ.

Τέσσερις μόλις μήνες μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου, το οποίο αποφάσισε υπέρ του Τζόνι Ντεπ σημειώνοντας ότι η Άμπερ Χερντ τον δυσφήμησε στο άρθρο της Washington Post, το «Hot Take: The Depp/Heard Trial», όπως είναι ο διόλου ευφάνταστος τίτλος, έρχεται να δώσει στο κοινό τη δική του δραματοποιημένη εκδοχή της υπόθεσης που απασχόλησε έντονα την επικαιρότητα.

Τον Τζόνι Ντεπ, στην ταινία που πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου, υποδύεται ο Μαρκ Χάπκα («Parallels», «Days of Our Lives») και την Άμπερ Χερντ η Μέγκαν Ντέιβις («Alone in the Dark»).

Στα πλάνα δεν αποκαλύπτεται κάτι ιδιαίτερο, σύμφωνα ωστόσο με τις σκηνές που έχουν επιλεγεί, το «Hot Take» φέρεται να θέλει να παρουσιάσει και τις δύο πλευρές της αμφιλεγόμενης ιστορίας του πρώην παντρεμένου ζευγαριού.

«Αυτό δεν είναι ζωή, κανείς δεν πρέπει να το περάσει αυτό», ακούγεται να λέει στο δικαστήριο ο Ντεπ διά στόματος Χάπκα, ενώ σε άλλο σημείο, η Χερντ - Ντέβις δηλώνει, «Έχω το δικαίωμα να πω τι μου συνέβη».

Το τρέιλερ περιλαμβάνει και το trend του TikTok που έκανε την εμφάνιση του κατά τη διάρκεια της δίκης όταν χρήστες χλεύαζαν την κατάθεση της Χερντ στο δικαστήριο.

Στο καστ επίσης η Μελίσα Μάρτι («Station 19») που υποδύεται τη δικηγόρο του Τζόνι Ντεπ, Καμίλ Βάσκεζ και η Μέρι Κάριγκ («Law & Order True Crime») ως δικηγόρος της Χερντ, Ελέιν Μπρέντεχοφτ. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Σάρα Λόμαν.

Με πληροφορίες από Variety, People