Η Varelas Home Design κάνει τη διαφορά και στην ξενοδοχία

Ποιότητα κατασκευής, υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, ανθρωποκεντρική προσέγγιση και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση.
VALERAS

Η κατασκευαστική ακμή που γνωρίζει η χώρα μας αυτήν την εποχή, με το real estate να αναπτύσσεται ραγδαία, και τον τουρισμό να ωθεί στη δημιουργία νέων μονάδων σε όλη την Ελλάδα, συν το γεγονός ότι ανακαινίζονται και πολλά κτήρια επιχειρήσεων και μικτών χρήσεων, ενισχύουν την άποψη ότι συντελείται πραγματικά μια κοσμογονία στη χώρα μας.

Μάλιστα, δεδομένης της κλιματικής κρίσης, οι νέες κατασκευές πραγματοποιούνται με υλικά βιώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον, με αποτέλεσμα εταιρείες που διαθέτουν τεχνογνωσία στον τομέα τους να κάνουν τη διαφορά.

Μια από αυτές είναι η Varelas Home Design. Με εμπειρία άνω των 45 χρόνων, με οικογενειακή παράδοση από τον Ευθύμιο στον Νικόλαο Βαρελά που ηγείται της εταιρείας και με κορυφαίες συνεργασίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αποτελεί εγγύηση ποιότητας στα πλακάκια και είδη υγιεινής αλλά και συνέπειας στους χρόνους παράδοσης.

VARELAS

Ζήτησα από τον Νικόλαο Βαρελά να μιλήσουμε για την εταιρεία του, καθώς διαπίστωσα ότι η υπογραφή της Varelas Home Design βρίσκεται σε μεγάλα έργα, όπως τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια που κατασκεύασε η Ιντρακάτ για λογαριασμό της Fraport Greece, το εμβληματικό γήπεδο της ΑΕΚ ΟΠΑΠ Αρένα, το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, το Zuma Restaurant στην Μύκονο ,το Wyndham Mirabello στην Κρήτη, Aldemar Resorts στη Πελοπόννησο , Grand Hayat στην Αθήνα ,το Margi στη Βουλιαγμένη, το Zambidis Fitness Club στο ΟΑΚΑ ,το μοναδικό θεματικό πάρκο Area Synest στην Αχαΐα και τόσα άλλα.

Κύριε Βαρελά η εταιρεία σας είναι από τις πλέον γνωστές στον χώρο της προμήθειας πλακιδίων και ειδών υγιεινής. Μάλιστα, εδώ και χρόνια έχετε εισέλθει και στον χώρο της ξενοδοχίας με θαυμαστές δουλειές.

Πράγματι πέρα από την πληθώρα σπουδαίων ιδιωτικών κατασκευών, είτε είναι κατοικίες, είτε χώροι εστίασης έχουμε εισέλθει επιτυχημένα εδώ και χρόνια στην προμήθεια πλακιδίων και ειδών υγιεινής σε σημαντικές ξενοδοχειακές αλυσίδες.

Το γεγονός ότι υφιστάμενα ξενοδοχεία διαρκώς ανακαινίζονται και αναβαθμίζονται σε αστέρια, ότι ξενοδοχεία που είχαν εγκαταλειφθεί για χρόνια εξαγοράστηκαν και ανακαινίζονται, συν το γεγονός ότι άλλα ιστορικά κτήρια αλλάζουν χρήση και γίνονται ξενοδοχεία, δημιούργησαν αυξημένες ανάγκες τις οποίες εμείς έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε.

Διαθέτουμε μια μεγάλη και ικανή ομάδα, με έμπειρα στελέχη, και με τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα που μας διακρίνει βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία με πολλούς ξενοδοχειακούς ομίλους αλλά και μεμονωμένους ξενοδόχους, ώστε να παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις τόσο σε ποιότητα όσο και σε κόστη.

VARELAS

Τι είναι αυτό που κάνει την Varelas Home Design να ξεχωρίζει; Είναι επειδή παρέχετε ολοκληρωμένες λύσεις;

Γνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες των πελατών μας και τον πολύτιμο χρόνο τους, δημιουργήσαμε έναν νέο τρόπο εξυπηρέτησης 24 ώρες το 24ώρο. Σε ένα ξεχωριστό showroom, οι πελάτες μας με τους συνεργάτες τους, αρχιτέκτονες και ντεκορατέρ, έχουν τη δυνατότητα να δουν τη μεγάλη γκάμα των exclusive προϊόντων μας και να επιλέξουν με ηρεμία αυτά που τους ταιριάζουν.

Διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και επιλογών σε πλακάκια και είδη υγιεινής που αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό μας και που κάνει την εταιρεία μας να ξεχωρίζει. Επίσης, ένα ακόμα δυνατό σημείο που μας διακρίνει, είναι η ποιότητα των προϊόντων και η προσοχή στη σχεδίαση.

Παράλληλα, η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών στους πελάτες, όπως συμβουλές για την επιλογή, την εγκατάσταση και τη συντήρηση των προϊόντων, μπορεί να είναι ένα πλεονέκτημά μας, όπως και ότι προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις και τεχνολογίες στον τομέα της κατασκευής, της εγκατάστασης ή ακόμη και της σχεδίασης.

Και εδώ είναι αυτό που λέμε στους πελάτες που μας επισκέπτονται, ότι είναι πολύ σημαντικό να εξετάσουν την εταιρεία, τα προϊόντα της και τη φήμη της στην αγορά προτού κάνουν την επιλογή τους.

Εν κατακλείδι, η εξατομίκευση, η ποιότητα και η ποικιλία είναι οι καθοριστικοί παράγοντες επιτυχίας της εταιρείας μου σε αυτόν τον τομέα.

VARELAS

Διαπιστώνουμε, τα τελευταία χρόνια, μια τάση να χρησιμοποιούνται βιώσιμα υλικά στις κατασκευές. Μιλήστε μας για αυτό.

Πράγματι, η τάση προς τη χρήση βιώσιμων υλικών σε κατασκευές, και κυρίως στα είδη υγιεινής, πλακίδια και μπαταρίες, όπου είναι και τα είδη που προμηθεύουμε αυτές τις κατασκευές, αυξάνεται δραματικά τα τελευταία χρόνια και αυτό οφείλεται σε αρκετούς λόγους.

Ο πρώτος είναι η περιβαλλοντική συνείδηση. Οι άνθρωποι είναι πιο ευαισθητοποιημένοι σχετικά με τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο των υλικών που χρησιμοποιούν. Τα βιώσιμα υλικά συχνά είναι φιλικά προς το περιβάλλον, μειώνοντας την επίδρασή τους στο φυσικό περιβάλλον και την υγεία των ανθρώπων.

Μάλιστα, η χρήση υλικών από ανανεώσιμες πηγές, υλικά που μπορούν να ανακυκλωθούν και που έχουν μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, η ενσωμάτωση τεχνολογιών εξοικονόμησης νερού και ενέργειας, όλα αυτά συμβάλλουν στη μείωση της κατανάλωσης φυσικών πόρων.

Κι ακόμα, τα βιώσιμα υλικά συχνά προσφέρουν καλύτερη ποιότητα αέρα εσωτερικών χώρων, μειώνοντας τους ρύπους και τις τοξίνες που μπορεί να εκπέμπουν. Εδώ πρέπει να σημειώσω ότι η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει δημιουργήσει νέα υλικά που είναι τόσο βιώσιμα όσο και αποδοτικά σε όρους απόδοσης και αισθητικής.

Η στροφή, εδώ και χρονιά, της εταιρείας μας προς την προστασία του περιβάλλοντος, την εξοικονόμηση ενέργειας και τη βελτίωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος είναι ουσιαστικής σημασίας για την Varelas Home Design.

K
K
VARELAS

Οι πελάτες σας, ιδιώτες αλλά και ξενοδόχοι, τι είναι αυτό που προσέχουν περισσότερο στην εσωτερική διακόσμηση;

Η επιλογή πλακιδίων και ειδών υγιεινής για την εσωτερική διακόσμηση μπορεί να εξαρτάται από διάφορους παράγοντες που οι πελάτες λαμβάνουν υπόψη τους.

Η εμφάνιση και ο σχεδιασμός είναι σημαντικοί παράγοντες. Οι πελάτες επιλέγουν πλακίδια και είδη υγιεινής που συμπληρώνουν τον εσωτερικό σχεδιασμό τους και δημιουργούν το επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα.

Η ποιότητα των υλικών είναι σημαντική, καθώς οι πελάτες αναζητούν πλακίδια και είδη υγιεινής που είναι ανθεκτικά, εύκολα στη συντήρηση και διαρκή, να προσφέρουν λειτουργικότητα και άνεση στην καθημερινή χρήση και όπως ανέφερα νωρίτερα να είναι από υλικά πιο βιώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον, λαμβάνοντας υπόψη την οικολογική τους συνείδηση.

Φυσικά, το κόστος είναι σημαντικός παράγοντας. Οι πελάτες επιλέγουν υλικά που είναι προσιτά στο πλαίσιο του προϋπολογισμού τους, αλλά και που προσφέρουν καλή σχέση ποιότητας-τιμής. Και εδώ είναι ένας τομέας που κάνει την Varelas Home Design να ξεχωρίζει.

Γενικά, η επιλογή αυτών των υλικών εξαρτάται από τις προσωπικές προτιμήσεις των πελατών, τις ανάγκες τους και το συνολικό στυλ που επιδιώκουν να δημιουργήσουν στον εσωτερικό χώρο τους.

VARELAS

Εσείς έχετε διεθνοποιηθεί, ως εταιρεία;

Βέβαια η Varelas Home Design έχοντας θέσει υψηλούς στόχους για το μέλλον, ήδη έχει στρέψει το βλέμμα της προς το εξωτερικό, όπου δραστηριοποιείται σε ιδιωτικά έργα πελατών της είτε Ελλήνων είτε αλλοδαπών αλλά και σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες.

Ενδεικτικά θα αναφέρω ότι έχουμε αναλάβει δουλειές σε Κύπρο, Ελβετία, Αγγλία, Ρουμανία, Ντουμπάι και Ιταλία, όπου συμμετέχουμε στην προμήθεια με τα υλικά μας στο Savoia Hotel του ομίλου Radisson στην Ρώμη και στο Conference Florentia Hotel.

Μη ξεχνάμε, όμως, και την ελληνική αγορά, που απασχολεί κυρίως την εταιρεία μου, έχοντας να παρουσιάσει εξαιρετικά έργα στο τομέα του τουρισμού.

Στον κλάδο που δραστηριοποιούμαι, όπου εξελίσσεται το deisgn, η παραγωγή και η τεχνολογία με διαρκώς νέες προτάσεις σε υλικά, υφές, χρώματα και εφαρμογές, η εταιρεία μου, η Varelas Home Desisgn είναι η πρώτη επιλογή για αυτούς που θέλουν να ξεχωρίσουν και να κάνουν πράξη τα όνειρά τους.

D
D
VARELAS


Δημοφιλή