Επιχειρησεις

Τα καταστήματα Συντάγματος, Καλλιθέας και Ευκαρπίας αποκτούν νέα μορφή, ενσωματώνοντας τμήματα οικιακών συσκευών
Αϊβαλιώτης: Η σημερινή ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας αναγνωρίζει, ότι για μακρύ χρονικό διάστημα η υποστήριξη της Πολιτείας σε αυτό τον δυναμικό κλάδο δεν ήταν αντίστοιχη με τη δυνατότητά του κλάδου
To πρότυπο πιστοποίησης WELL είναι το πρώτο στον κόσμο που επικεντρώνεται στην υγεία και την ευεξία των ανθρώπων, υιοθετώντας μία ολιστική προσέγγιση.
Μια ολόκληρη οικογένεια, μια φιλοσοφία, αναπτύσσουν μοντέλο σε μεταποίηση, τουριστικές υπηρεσίες και πρωτογενή παραγωγή.
Το νέο μας όνομα αποτυπώνει καλύτερα το σύνολο των έργων καθαρής ενέργειας που αναπτύσσουμε, αναδεικνύοντας την αξία της συνεργασίας με την ABO.
Έχει βελτιωθεί το επιχειρηματικό περιβάλλον και «κάθε χρόνο ιδρύονται νέες επιχειρήσεις που θα γίνουν οι μελλοντικοί εθνικοί πρωταθλητές».
Το Επιχειρηματικό Πάρκο θα αποτελέσει ένα σύγχρονο, πράσινο και καινοτόμο εθνικό κέντρο μεταφορών και logistics.
Στον διαρκώς εξελισσόμενο κόσμο της οικιακής ψυχαγωγίας, η LG αποτελεί αδιαμφισβήτητο ηγέτη με την πρωτοποριακή συμβολή της στην παγκόσμια αγορά τηλεοράσεων.
Η Henderson Park και η Hines συνεργάζονται με τη Greece Sotheby's International Realty για την πώληση των κατοικιών του νέου πολυτελούς οικιστικού συγκροτήματος.
Η Ανάδυση της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στον επαγγελματικό κόσμο