Κλιματική Κρίση

Ο κλάδος είναι άμεσα πληττόμενος από την κλιματική αλλαγή
Η λογική που σταδιακά αναπτύσσεται είναι ότι απαιτούνται τολμηρές νέες πολιτικές για την κινητοποίηση της δημόσιας χρηματοδότησης.
Η HELLENiQ ENERGY επιβεβαιώνει τη βούλησή της να συμβάλλει στη διαμόρφωση περισσότερο πράσινων, βιώσιμων και ανθεκτικών πόλεων.
To WWF αναφέρει ότι τα νερά της Mare Nostrum γίνονται πιο αλμυρά, με περισσότερες μέδουσες και ξενικά είδη.
Δριμύ κατηγορώ από Γκουτέρες στους «νονούς του κλιματικού χάους» και έκκληση για επιβολή φόρου στις εταιρείες ορυκτών καυσίμων.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, μερικές σκέψεις για την αδράνεια και την αντίσταση στην απαραίτητη μετάβαση σε πιο βιώσιμη, καθαρή ενέργεια.
Οι Γάλλοι ξεκίνησαν με μεγάλες φιλοδοξίες για ρεκόρ βιωσιμότητας σε επίπεδο Ολυμπιακών Αγώνων. Ένας ύφαλος στην Ταϊτή, στον Ειρηνικό Ωκεανό, ξαφνικά αποτελεί μεγάλη πρόκληση.
Το "καλοκαίρι των εντόμων" είναι ένα πρωτοπόρο πρόγραμμα που μετατρέπει τους πολίτες σε παρατηρητές της φύσης για έναν συγκεκριμένο σκοπό. Και τα ευρήματα βοηθούν τους επιστήμονες.
Η έρευνα του Χάρβαρντ είναι η μεγαλύτερη που έχει γίνει μέχρι σήμερα σε παγκόσμιο επίπεδο, και συνδέει επίσης τις ακραίες θερμοκρασίες με αυτοκτονίες και ψυχικές νόσους.