Η βασίλισσα Ελισάβετ κάνει κριτική στις στυλιστικές επιλογές της Κέιτ Μίντλετον

Και στέλνει σημειώσεις όταν κάτι δεν της αρέσει στην εμφάνιση της δούκισσας του Κέιμπριτζ.
WPA Pool via Getty Images

Η Κέιτ Μίντλετον θεωρείται είδωλο της μόδας για τους Βρετανούς, λόγω των εντυπωσιακών στυλιστικών επιλογών της. Ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δεχθεί αρνητικές κριτικές για τα ρούχα που φοράει, γι’αυτό από εδώ και στο εξής θα ελέγχεται από τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Σε συνέντευξη με το Quest Red, η δημοσιογράφος που ειδικεύεται σε θέματα σελέμπριτι Ασλεϊ Πίρσον, αποκάλυψε ότι αν δεν αρέσει στη βασίλισσα ο τρόπος που θα ντυθεί η δούκισσα του Κέιμπριτζ σε κάποια δημόσια εμφάνιση, θα της στείλει σημειώσεις με τα «λάθη» στο στυλ. «Η Κέιτ έχει διαφορετικούς κανόνες και περιορισμούς επειδή είναι η μέλλουσα βασίλισσα, όταν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ γίνει βασιλιάς», είπε η Πίρσον. «Εκείνη και η Μέγκαν δεν έχουν την ίδια αντιμετώπιση. Η Μίντλετον πρέπει να φοράει τις φούστες σε ένα συγκεκριμένο μέγεθος. Η βασίλισσα στέλνει συχνά σημειώσεις αν δεν της αρέσει το ρούχο πάνω στην Κέιτ ή τα χρώματα».

Κι ενώ ο επόμενος διάδοχος του στέμματος είναι ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπας Κάρολος, εκείνη επιλέγει να συμβουλεύει την Κέιτ μέχρι τον θάνατό της σύμφωνα με τον ιστότοπο The Inquisitr. Η Καμίλα δεν θα γίνει η βασίλισσα σύζυγος, αλλά θα λάβει τον τίτλο της πριγκίπισσας καθώς είναι η δεύτερη σύζυγος του πρίγκιπα Κάρολου και μάλιστα έχει ξαναπαντρευτεί στο παρελθόν.

Όταν έρθει η στιγμή της στέψης, η Μίντλετον θα φορέσει ένα εντυπωσιακό στέμμα από μαξιλαράκια, τριαντάφυλλο, διαμάντια πολλών καρατίων και ένα σχέδιο από λουλούδια.