Η Γκουίνεθ Πάλτροου έβαλε τον ξενώνα της στο Airbnb

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θα υποδεχθεί δύο επισκέπτες στον ξενώνα της στις 9 Σεπτεμβρίου.
via Associated Press

Η Γκουίνεθ Πάλτροου κάνει τον ξενώνα της στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια Airbnb -για μία και μόνο διανυκτέρευση - και κάποιοι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τον τρόπο ζωής που προωθεί η χολιγουντιανή σταρ, αλλά εντελώς δωρεάν.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και διευθύνουσα σύμβουλος της Goop θα υποδεχθεί δύο επισκέπτες στον ξενώνα της στις 9 Σεπτεμβρίου, με τις δηλώσεις στην πλατφόρμα του Airbnb να αρχίζουν στις 15 Αυγούστου, αναφέρει το CNN.

Πρόκειται για έναν ξεχωριστό, από το κύριο οίκημα, χώρο, με ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο.

«Το σπίτι μου στο Μοντεσίτο είναι το καταφύγιό μου για ανάπαυλα και πνευματική διαύγεια. Πηγαίνω εκεί για να φορτίσω τις μπαταρίες μου, να ονειροπολήσω για το τι χτίζουμε στο Goop και να επανασυνδεθώ με την οικογένειά μου και τους πολύτιμους φίλους μου» αναφέρει η ίδια στην καταχώριση.

«Είτε αναζητάτε ένα μέρος για απροσδόκητες επαφές, είτε για μοναξιά και περισυλλογή, όταν έρθετε να μείνετε, ελπίζω να πάρετε τόση χαρά από το σπίτι όση παίρνω κι εγώ» ευχήθηκε.

Στον ξενώνα θα διατίθενται «προϊόντα της Goop για να θρέψετε το σώμα, το μυαλό και την ψυχή σας» αλλά και γεύματα και σνακ, «εμπνευσμένα» από την εταιρεία.

Αλλά, «οι δύο τυχεροί καλεσμένοι θα πρέπει να δηλώσουν τυχόν αλλεργίες ή διατροφικούς περιορισμούς».

Η ίδια η Πάλτροου θα υποδεχθεί τους καλεσμένους της, που δεν θα πληρώσουν τίποτα τις ώρες που θα περάσουν στον ξενώνα.

Πλην των ανέσεων που παρέχονται, οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται πως υπάρχουν κάμερες ασφαλείας που καταγράφουν όλο το 24ωρο, για λόγους ασφαλείας. Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια, το κάπνισμα και οι παράνομες δραστηριότητες.

Οι επισκέπτες θα έχουν πρόσβαση στο αίθριο και την πισίνα, σημειώνει η καταχώρηση, «αλλά όχι στην κύρια κατοικία». Δεν περιλαμβάνεται στεγνωτήρας μαλλιών, ούτε πλυντήριο.

«Έχω, επίσης, αυστηρή απαγόρευση για τα πάρτι. Οι επισκέπτες είναι υπεύθυνοι για το τρόπο που θα φτάσουν και θα φύγουν από το Μοντεσίτο».v

Δημοφιλή