Η Γκουίνεθ Πάλτροου ήθελε να κεράσει το δικαστήριο αλλά ο δικαστής της είπε "όχι"

Η σταρ του Χόλιγουντ δικάζεται στη Γιούτα για ένα ατύχημα σε πίστα σκι που έγινε το 2016.
Gwyneth Paltrow in court earlier this week
Gwyneth Paltrow in court earlier this week
RICK BOWMER via Getty Images

Ο δικαστής στην εν εξελίξει δικαστική υπόθεση της Γκουίνεθ Πάλτροου απέρριψε πρόταση της νομικής ομάδας της ηθοποιού να «προσφέρει λιχουδιές» εντός της δικαστικής αίθουσας.

Η σταρ του Χόλιγουντ εμφανίζεται επί του παρόντος στο δικαστήριο της Γιούτα για ένα ατύχημα σε μια πίστα σκι το 2016.

Ο 76χρονος συνταξιούχος Τέρι Σάντερσον μηνύει την Πάλτροου για το περιστατικό, ισχυριζόμενος ότι η «αμέλειά» της τον έκανε να υποστεί «τέσσερα σπασμένα πλευρά και μόνιμη εγκεφαλική βλάβη» αφού συγκρούστηκαν μεταξύ τους σε ένα χιονοδρομικό κέντρο στο Παρκ Σίτι της Γιούτα.

Ζητά αποζημίωση έως και 3.045.861,00 ευρώ

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός κατέθεσε τη δική της ανταγωγή, κατηγορώντας τη Σάντερσον ως τον υπαίτιο για το περιστατικό, και ζητά μονάχα ένα δολάριο ως αποζημίωση.

Κατά τη διάρκεια της τρίτης ημέρας της δίκης, το BBC ανέφερε ότι ο δικηγόρος της Πάλτροου, Στιβ Όουενς, είπε: «Η προσωπική ομάδα φρούρησης της πελάτισσας μου θα ήθελε να κεράσει λιχουδιές στους δικαστικούς επιμελητές για τη βοήθεια τους.

«Θα ήθελα να το κάνω με διαφάνεια, αν δεν υπάρχουν αντιρρήσεις».

Δεν ήταν σαφές τι ακριβώς είδους «κεράσματα» η ηθοποίος ήθελε να προσφέρει.

Οι δικηγόροι του Σάντερσον ωστόσο αντέδρασαν άμεσα, και ο δικαστής Κεντ Χόλμπεργκ απεφάνθη: «Εντάξει, υπάρχει μια ένσταση, οπότε σας ευχαριστώ για την προσφορά, αλλά όχι ευχαριστώ».

Πρόσθεσε ότι οποιοδήποτε από τα μέρη θα μπορούσε «να αποφασίσει να τη δεχτεί αργότερα».

Η οκταήμερη δίκη εισέρχεται τώρα στην πέμπτη μέρα της, με τον Σάντερσον και την Πάλτροου να αναμένεται να καταθέσουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα