Η Γκουίνεθ Πάλτροου ποζάρει όπως ήρθε στον κόσμο και πασπαλισμένη με χρυσό κλείνοντας τα 50

«Εχει να κάνει με την έκφραση αυτής της αίσθησης ενέργειας και αισιοδοξίας που βιώνω».
|
Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow
PATRICK T. FALLON via Getty Images

Όταν είσαι ένας βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός που έγινε γκουρού του lifestyle, μια βαρετή, παραδοσιακή, τούρτα γενεθλίων (χωρίς γλουτένη και με μηδενική ζάχαρη) απλά δεν θα φτάσει όταν γιορτάζεις τα 50 σου.

Ακριβώς όπως έκανε η Τζένιφερ Λόπεζ για να γιορτάσει τα 53 της χρόνια φέτος, η Γκουίνεθ Πάλτροου επέλεξε να τιμήσει τα γενέθλιά της πετώντας τα ρούχα της. Αλλά σε αντίθεση με την J-Lo, η Γκουίνεθ βάφτηκε επίσης χρυσή - κι εδώ που τα λέμε, γιατί όχι;

Η Γκουίνεθ μοιράστηκε τις εμπνευσμένες από την περίφημη ταινία του 1964 με ήρωα τον Τζέιμς Μποντ, «Goldfinger» («Τζέιμς Μποντ, πράκτωρ 007 εναντίον Χρυσοδάκτυλου») γυμνές φωτογραφίες της, που τραβήχτηκαν από τον φωτογράφο Αντριου Γι, στον επίσημο ιστότοπό της Goop, οι οποίες συνοδεύονταν από ένα δοκίμιο στο οποίο μοιράστηκε τις σκέψεις της για τον εορτασμό των γενεθλίων-ορόσημο.

«Νιώθω τόσο καλά που κλείνω τα 50», έγραψε. «Και αυτό αφορά την έκφραση αυτής της αίσθησης ενέργειας και αισιοδοξίας που βιώνω».

«Αφορά περισσότερο το γυναικείο βλέμμα και μια αίσθηση διασκέδασης».

Η Γκουίνεθ έγραψε επίσης πώς θα ήθελε να περάσει αυτή τη νέα δεκαετία, παραδεχόμενη ότι θέλει να «επιβραδύνει».

«Θα ήθελα να αποσυρθώ λίγο», έγραψε. «Θα ήθελα να κάνω τον κύκλο μου μικρότερο. Θα ήθελα να μαγειρεύω περισσότερο το βραδινό. Θα ήθελα να δω οι παρεξηγήσεις να γίνονται κατανόηση.

«Θα ήθελα να παραδεχτώ τον εαυτό μου. Είμαι ατελής, μπορώ να ”κλειστώ” και να γίνω παγόβουνο, δεν έχω υπομονή, βρίζω άλλους οδηγούς, δεν κλείνω τις πόρτες της ντουλάπας μου, λέω ψέματα όταν δεν θέλω να πληγώσω κάποιον.

«Είμαι επίσης γενναιόδωρη και αστεία. Είμαι έξυπνη και γενναία. Μ′ αρέσει να ερευνώ και μπορώ να σας φέρω μαζί μου στην αναζήτηση του νοήματος (της ζωής). Όταν σε αγαπώ, θα το νιώσεις να σε περικλείει στο χρόνο και στο χώρο και μέχρι το τέλος της γης. Είμαι όλο αυτό».