Γκουίνεθ Πάλτροου: Τι ψιθύρισε στον αντίδικό της μετά τη νίκη στην πολύκροτη δίκη

Ο συνταξιούχος οπτικός αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με την ηθοποιό μετά την δικαστική διαμάχη για το ατύχημα στο σκι.
|
Pool via Getty Images

Ο συνταξιούχος οπτικός Τέρι Σάντερσον δηλώνει «πολύ απογοητευμένος» μετά την ήττα του στη δικαστική διαμάχη εναντίον της Γκουίνεθ Πάλτροου. Κι όμως, η παρεξήγηση μεταξύ τους φαίνεται πως λύθηκε ειρηνικά.

Την Πέμπτη 31 Μαρτίου, το δικαστήριο της Γιούτα αποφάνθηκε υπέρ της Πάλτροου, θεωρώντας πως η ηθοποιός δεν φέρει ευθύνη για τη σύγκρουση της με τον Σάντερσον, η οποία προέκυψε σε πολυτελές θέρετρο για σκι, το 2016.

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης, η Πάλτροου, εθεάθη να χτυπά μαλακά με το χέρι της στην πλάτη του Σάντερσον, ψιθυρίζοντάς του κάτι, καθώς άφηνε πίσω της την αίθουσα του δικαστηρίου.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Σάντερσον δεν δίστασε να αποκαλύψει στους δημοσιογράφους που περίμεναν έξω από το δικαστικό μέγαρο τί ακριβώς του είπε η Πάλτροου.

«Τα ακριβή της λόγια ήταν ”Εύχομαι να είστε καλά”» είπε ο Σάντερσον, προσθέτοντας πως του φάνηκε πολύ ευγενικό εκ μέρους της, ενώ ο ίδιος ισχυρίζεται πως της απάντησε «Ευχαριστώ, αγαπητή μου».

Παρ΄όλα αυτά ο Σάντερσον νιώθει εξαιρετικά απογοητευμένος από την ετυμηγορία, ενώ παραπονέθηκε πως «όταν κανείς είναι διάσημος, αυτόματα αποκτά ένα είδος αξιοπιστίας, ακόμη κι αν δεν την αξίζει».

Η Πάλτροου δεν έκανε κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους κατά την έξοδό της από το δικαστήριο, ωστόσο αναφέρθηκε στο γεγονός δια στόματος των δικηγόρων της:

«Ο ψευδής ισχυρισμός του κύριου Σάντερσον έθεσε σε κίνδυνο την ακεραιότητά μου. Είμαι ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα και εκτιμώ όλη τη σκληρή δουλειά του δικαστή Χόλμπεργκ και της επιτροπής. Τους ευχαριστώ για τη στοχαστικότητα τους στο χειρισμό της υπόθεσης»

Πηγή: CNN

Πήγαινε στην αρχική σελίδα