Επεισόδια και διακοπές στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας

Ενα ματς που έπρεπε να ξεκινήσει στις 20.00 και κάπου στις 22.00 να τελειώσει αν δεν είχε παράταση, κατάφερε να τελειώσει το πρώτο μέρος του στις 22.00.
ΚΥΠΕΛΛΠΕΛΛΑΔÎΣ 2021-2022 / ΤΕΛΙΚÎΣ / ΠΑΠ- ΠΑÎΚ (EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΠΕΛΛΑΔÎΣ 2021-2022 / ΤΕΛΙΚÎΣ / ΠΑΠ- ΠΑÎΚ (EUROKINISSI)
Eurokinissi Sports

Επεισόδια και διακοπές είχαμε στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ.

Οι διακοπές ξεκίνησαν πριν…ξεκινήσει το ματς. Τότε ο διαιτητής Λαόθ πήρε την απόφαση οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα από τους καπνούς των καπνογόνων των οπαδών και των δύο ομάδων.

Η επόμενη διακοπή έγινε αμέσως μετά την επίτευξη του γκολ του Παναθηναϊκού μετά από εκτέλεση πέναλτι του Αϊτόρ στο 34’ που υποδείχθηκε από το VAR.

Κάποιος πέταξε ένα αντικείμενο από την εξέδρα, το οποίο όπως είδαμε από την τηλεοπτική μετάδοση και τις φωτογραφίες που ακολούθησαν ήταν μία πέτρα που χτύπησε τον παίκτη του Παναθηναϊκού στο χέρι.

Στη συνέχεια οι παίκτες των δύο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια μπροστά στη φυσούνα, ενώ οπαδοί και των δύο ομάδων προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να συγκρουστούν, αλλά η αστυνομία κατάφερε να τους αποτρέψει.

Έτσι ένα ματς που έπρεπε να ξεκινήσει στις 20.00 και κάπου στις 22.00 να τελειώσει αν δεν είχε παράταση, κατάφερε να τελειώσει το πρώτο μέρος του στις 22.00 και να περιμένουμε τι μπορεί να συμβεί στο δεύτερο 45λεπτο.
Μία από τα ίδια, δυστυχώς τα πράγματα δεν αλλάζουν.

ΚΥΠΕΛΛΠΕΛΛΑΔÎΣ 2021-2022 / ΤΕΛΙΚÎΣ / ΠΑΠ- ΠΑÎΚ (ΜΑΡΚÎΣ ΧÎΥΖÎΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΠΕΛΛΑΔÎΣ 2021-2022 / ΤΕΛΙΚÎΣ / ΠΑΠ- ΠΑÎΚ (ΜΑΡΚÎΣ ΧÎΥΖÎΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Eurokinissi Sports