Εσείς θα μένατε σε αυτά τα σπίτια - διαστημόπλοια της AirBnB;

Κάποιοι πρόλαβαν την προσφορά και έκλεισαν με 10 ευρώ τη διανυκτέρευση.
Airbnb

Είναι να μην έρθει η έμπνευση σε κάποιους. Σκέφτηκαν «πως θα ήταν αν φτιάχναμε σπίτια - διαστημόπλοια»; Τα έφτιαξαν και θησαυρίζουν.

Όπως αυτό το σπίτι στη Σκωτία, που προωθείται μέσω της AirBnB. Κανονικά έχει περίπου 160 ευρώ η διανυκτέρευση, αλλά η AirBnb ανακοίνωσε μια προσφορά για τα 50 χρόνια από την πρώτη φορά που ο άνθρωπος πάτησε στο φεγγάρι και δόθηκαν αυτά τα σπίτια διαστημόπλοια για 10 ευρώ τη βραδιά.

Το AirShip 002, βρίσκεται μέσα στη φύση στη μαγευτική περιοχή Isle of Mull, της Σκωτίας. Παρόλο που είναι μικρό, διαθέτει κουζίνα, μπάνιο, αλλά και φανταστική θέα σε βουνό και θάλασσα, λόγω της τεράστιας τζαμαρίας που διαθέτει.

Airbnb
Airbnb

Υπάρχει επίσης Apollo 11 Spaceship στη μέση του πουθενά στη Νέα Ζηλανδία, που σχεδιάστηκε ακριβώς όπως το Apollo 11. Μέσα χωρά τα απολύτως απαραίτητα, αλλά ο φεγγίτης πάνω από το κρεβάτι είναι ότι καλύτερο για να βλέπεις τα αστέρια τη νύχτα.

Airbnb
Airbnb

Τέλος, ένα UFO μιας άλλης εποχής είναι το UFO Futuro Styled Flying Saucer στη Βρετανία. Λιτός επίσης χώρος, που χωράει όμως τα απολύτως απαραίτητα,, σχεδιάστηκε για να προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία.

Airbnb
Airbnb

Πηγή: Insider