Έστειλε γράμμα στο νεκρό πατέρα του και έλαβε την πιο συγκινητική απάντηση

Παραδέχτηκαν ότι ήταν «μια δύσκολη πρόκληση να αποφύγουμε τα αστέρια και άλλα γαλαξιακά αντικείμενα στη διαδρομή προς τον παράδεισο»

Κάθε χρόνο στα γενέθλια του πατέρα του, ο Τζέις από το Μπλάκμπερν μνηνονεύει με την αδερφή του την παρουσία του στο σπίτι. Πέθανε το 2014. Φέτος αποφάσισε να του στείλει γράμμα. Αυτό που δεν περίμενε, ήταν να λάβει απάντηση.

Στο μπροστινό μέρος της επιστολής που έστελνε στον πατέρα του, ο Τζέις έγραψε: «Κύριε ταχυδρόμε, μπορείτε να το πάτε στον ουρανό για τα γενέθλια του μπαμπά μου; Ευχαριστώ».

Η απάντηση στο γράμμα του ήρθε μερικές ημέρες μετά. Οι ταχυδρομικές υπηρεσίες έστειλαν την απάντηση «καταφέραμε να παραδώσουμε την επιστολή σας στον μπαμπά σας στον παράδεισο».

Ο υπογράφων Σιν Μίλιγγαν, βοηθός διευθυντή γραφείου παράδοσης, εξηγεί: «Ήταν μια δύσκολη πρόκληση το να αποφύγουμε τα αστέρια και τα άλλα γαλαξιακά αντικείμενα στη διαδρομή προς τον ουρανό. Η προτεραιότητα της Royal Mail είναι να παραδώσουμε με ασφάλεια την αλληλογραφία των πελατών μας, γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι για εσάς. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να εξασφαλίσουμε την παράδοση στον ουρανό με ασφάλεια.

Η μητέρα του Τζέις δημοσίευσε συγκινημένη το γράμμα απάντησης από τον «ουρανό» στο Facebook: Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο δυγκινημένος είναι από τότε που έμαθε ότι ο πατέρας του έλαβε την κάρτα του. Δεν ήταν απαραίτητο να το κάνετε αυτό για ένα παιδί που ποτέ δεν έχετε γνωρίσει».

Σύμφωνα με δηλώσεις της μητέρας στο Edinburgh Live, ο Τζέις θέλει να γίνει ταχυδρόμος όταν μεγαλώσει.

«Δεν σε ξέρουμε αλλά έκανες την πιο ευγενική χειρονομία που έχουμε ακούσει« συνεχίζει η μητέρα Τέρι για τον υπογράφοντα Σιν Μίλιγγαν.