ΚΟΙΝΩΝΙΑ
10/03/2019 14:07 EET

Έγκλημα το Χαλάνδρι: «Του έριξα ηρεμιστικά στο αναψυκτικό γιατί άρχισε να μου φωνάζει»

Δεν τις χωρά ο ανθρώπινος νους της λεπτομέρειες για το άγριο έγκλημα με θύμα τον 64χρονο στο Χαλάνδρι.

Eurokinissi

Δεν τις χωρά ο ανθρώπινος νους της λεπτομέρειες για το άγριο έγκλημα με θύμα έναν 64χρονο στο Χαλάνδρι.

Η Γερμανίδα σύντροφός του, η οποία συνελήφθη το Σάββατο από την Αστυνομία για το έγκλημα, αρνείται ότι ήθελε να σκοτώσει τον άντρα της, ο οποίος είχε βρεθεί στις 21 Φεβρουαρίου δολοφονημένος μέσα στο διαμέρισμα όπου ζούσαν μαζί στην οδό Κονίτσης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 56χρονη κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι  «τσακωθήκαμε και με έσπρωξε. Δεν ήταν η πρώτη φορά. Γύρισε στο σπίτι μεθυσμένος και άρχισε να φωνάζει. Εγώ για να τον ηρεμήσω του έριξα ηρεμιστικά χάπια στο αναψυκτικό που έπινε. Μετά έφυγα από το σπίτι. Όταν γύρισα είδα ότι δεν είναι καλά. Δεν ξέρω τι έγινε όσο έλειπα. Μετά πέθανε. Έμεινα με το πτώμα στο σπίτι περίπου δύο εβδομάδες. Δεν ενημέρωσα την Αστυνομία γιατί φοβήθηκα ότι θα κατηγορηθώ για φόνο».

Όταν τελικά εγκατέλειψε το σπίτι στο Χαλάνδρι πήγε στη Γερμανία και μετά από λίγο καιρό επέστρεψε στην Αθήνα. Μέχρι τη σύλληψη της ζούσε σε ξενοδοχεία. Οι αστυνομικοί την εντόπισαν σε ένα από αυτά στο Παγκράτι και της πέρασαν χειροπέδες.

Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα είχε βρεθεί τυλιγμένο σε σεντόνια και πλαστικές σακούλες και δεμένο με ιμάντες και πλαστική ταινία. Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί άκουσαν με μεγάλη επιφύλαξη τα λεγόμενα της 56χρονης, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία.