ΔΙΕΘΝΕΣ
10/03/2019 12:48 EET

Λονδίνο: Γαλλίδα κινηματογραφίστρια βρέθηκε στραγγαλισμένη και θαμμένη στον κήπο της

Εθεάθη να συνομιλεί με άγνωστο άντρα λίγες ώρες πριν βρεθεί νεκρή.

PA Movies

Μια παραγωγός ταινιών βρέθηκε νεκρή σε έναν ρηχό τάφο στον κήπο του σπιτιού της. Το σώμα της 34χρονης γυναίκας εντοπίστηκε στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, μετά από τηλεφώνημα ότι απουσίαζε από την δουλειά της.

Σύμφωνα με τις αρχές, η νεκροψία έδειξε πως η Λορίν Γκαρσία Μπερτό, είχε στραγγαλιστεί ενώ εκκρεμούν ακόμα οι τοξικολογικές εξετάσεις.

PA Movies

 Η Λορίν ήταν γνωστή στην γειτονιά καθώς συχνά θα έβγαζε βόλτα τους δύο σκύλους της μια με δύο φορές την ημέρα. Η αστυνομία αναζητά διάφορα ίχνη ενώ ερευνούν διεξοδικά την σκηνή του εγκλήματος.

Ένας κοντινός φίλος της Γαλλίδας κινηματογραφίστριας δήλωσε στην αστυνομία πως η Λορίν σκόπευε να συναντηθεί με έναν χαρισματικό κτηνίατρο στις 3 Μαρτίου.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι η παραγωγός εθεάθη επίσης να έχει μια έντονη κουβέντα με έναν άγνωστο άντρα λίγες ώρες πριν βρεθεί θαμμένη στον κήπο της. Είχε τα χέρια της σταυρωμένα και συνομιλούσε με έναν άνδρα μέσης ηλικίας. Την επόμενη μέρα, δηλώθηκε αγνοουμένη όταν δεν εμφανίστηκε στην εταιρεία δημοσιών σχέσεων που δούλευε.

EFE

Με καταγωγή από το Aix-en-Provence στη νότια Γαλλία, η 34χρονη ζούσε τα τελευταία χρόνια στο Λονδίνο και την περασμένη χρονιά είχε εργαστεί στο πλευρό της Τζόαν Κόλινς για τη ταινία μικρού μήκους Gerry. Η ηθοποιός είπε ότι ήταν συγκλονισμένη από την είδηση του θανάτου της. 

Η Λορίν ετοίμαζε επίσης μια νέα ταινία για τον επόμενο μήνα με την παραγωγό και φίλη της Χέστερ Ρουόφ.

 

Πηγή: Independent, The Sun