«Η Κέιτ και εγώ εξαπλώνουμε τον κορονοϊο»: Το κρύο αστείο του πρίγκιπα Γουίλιαμ που σχολιάστηκε

Αναρωτιέται ακόμη μήπως τα ΜΜΕ «υπερβάλλουν».
|
ASSOCIATED PRESS

Ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ ξεκίνησαν την περιοδεία τους στην Ιρλανδία με ένα «κρύο» αστειάκι για τον κορονοιο από τον πρίγκιπα, ο οποίος επίσης αμφισβητεί την σοβαρότητά του.

Το πριγκιπικό ζευγάρι πραγματοποιεί την τριήμερη περιοδεία του στην Ιρλανδία και, αν και παραμένουν προσεχτικοί, δεν θα σταματήσουν να συναντούν ανθρώπους.

Κατά την διάρκεια επίσκεψης στην αποθήκη Guiness ο Γουίλιαμ σχολίασε:

ASSOCIATED PRESS

«Στοιχηματίζω ότι όλοι σας λένε ότι έχουν τον κορονοϊό και ότι πεθαίνουν. Και εσείς τους λέτε απλά έχετε λίγο βήχα. Παρεμπιπτόντως εγώ και η Κέιτ μεταδίδουμε τον ιό, λυπάμαι. Είναι δραματική η κατάσταση με τον κορονοϊό αυτήν την περίοδο; Ή μήπως παρουσιάζονται όλα λίγο υπερβολικά από τα μέσα ενημέρωσης;»

Ο δούκας έκανε τα σχόλια ενώ συνομιλούσε με μια ομάδα τραυματιοφορέων. Το παλάτι του Μπάκιγχαμ αρνήθηκε να σχολιάσει το εάν ο πρίγκιπας φοράει γάντια στις εκδηλώσεις.

Οι κυβερνητικοί υπάλληλοι προσπαθούν επί του παρόντος να περιορίσουν την εξάπλωση του κορονοιου - με τον αριθμό επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του Ηνωμένου Βασιλείου να φτάνουν τους 53.

ASSOCIATED PRESS

Την πρώτη μέρα της περιοδείας τους, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ δοκίμασαν την πασίγνωστη μπύρα Guiness και γνώρισαν διάφορες προσωπικότητες της τηλεόρασης και του αθλητισμού.

Πηγή: Sky News

Πήγαινε στην αρχική σελίδα