Φεστιβάλ Αθηνών: Αναζητά νέα ημερομηνία για τη συναυλία Πορτοκάλογλου στο Ηρώδειο που διακόπηκε

Το «ευχαριστώ από καρδιάς» του αγαπημένου Πόρτο στο instagram και η φωτογραφία του κοινού με τις ομπρέλες.
|
Νίκος Πορτοκάλογλου
Νίκος Πορτοκάλογλου
@PANOS GIANNAKOPOULOS

Το Φεστιβάλ Αθηνών αναζητά νέα ημερομηνία για την επετειακή συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου στο Ηρώδειο, που διακόπηκε το βράδυ του Σαββάτου λόγω βροχής.

«Το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια, ως την ύστατη στιγμή, για την πραγματοποίηση της συναυλίας του Νίκου Πορτοκάλογλου χθες στο Ηρώδειο», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε. «Οι άστατες καιρικές συνθήκες οδήγησαν τελικώς στην αναγκαστική διακοπή της, προκειμένου να μην υπάρξει κίνδυνος για το κοινό, τους καλλιτέχνες και το προσωπικό του Φεστιβάλ. Λυπούμαστε πολύ για την ταλαιπωρία που υπέστη το κοινό και αναζητούμε νέα ημερομηνία για τη διεξαγωγή της συναυλίας. Θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν αυτό είναι εφικτό, ως τις αρχές της εβδομάδας και θα σας ενημερώσουμε σχετικά. Όσοι από τους θεατές δεν επιθυμούν τη μεταφορά των εισιτηρίων τους στη νέα ημερομηνία και θέλουν την άμεση εξαργύρωσή τους, παρακαλούμε να απευθυνθούν στα ταμεία του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου από τις 18/7 ή να στείλουν e-mail στο tickets@aefestival.g» καταλήγει η ανακοίνωση.

Νίκος Πορτοκάλογλου: Σας ευχαριστώ από καρδιάς για αυτήν την συγκινητική εικόνα!

Με μία φωτογραφία του κοινού με ανοιγμένες ομπρέλες, ο Νίκος Πορτοκάλογλου ευχαρίστησε με ανάρτηση του στο instagram «τους γενναίους και υπέροχους που ήρθατε και παραμείνατε παρά τη βροχή».

«Θέλω προσωπικά να σας ζητήσω συγγνώμη για την ταλαιπωρία και να βεβαιώσω όλες και όλους εσάς τους γενναίους και υπέροχους που ήρθατε και παραμείνατε παρά τη βροχή, ότι δώσαμε αγώνα με όλες μας τις δυνάμεις από το απόγευμα για να γίνει η συναυλία με την ελπίδα πως η βροχή θα σταματήσει! Ακόμη προσπαθώ να συνέλθω από την λύπη και την απογοήτευση για την γιορτή που χάθηκε χτες το βράδυ. Εννοείται πως τα χρήματα των εισιτηρίων θα επιστραφούν σε όσους δεν επιθυμούν ή δεν μπορούν να έρθουν στη νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί αύριο από το Φεστιβάλ. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για αυτήν την συγκινητική εικόνα! Υποκλίνομαι».