Φρικτός θάνατος κοριτσιού σε παιχνίδι μπάντμιντον - Τη σκότωσε ένα κομμάτι σπασμένης ρακέτας

Μόλις ένα μήνα πριν το ατύχημα, η Lucy είπε στους γονείς της ότι ήθελε να σωθεί και να ζήσει με τον Θεό.
Φωτογραφία αρχείου.
Φωτογραφία αρχείου.
via Associated Press

Μια οικογένεια από το Νιου Τζέρσεϊ θρηνεί την τραγική απώλεια της 6χρονης κόρης της, Lucy Morgan, η οποία πέθανε σε ένα φρικτό δυστύχημα ενώ βρισκόταν σε διακοπές.

Το περιστατικό συνέβη ενώ η Lucy παρακολουθούσε την οικογένειά της να παίζει μπάντμιντον. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, μια ρακέτα έσπασε ξαφνικά και ένα κομμάτι μετάλλου χτύπησε τη Lucy στο κρανίο προκαλώντας καταστροφική εγκεφαλική βλάβη.

Ο πατέρας της Lucy, ο πάστορας Jesse Morgan, μοιράστηκε την τραγική ιστορία στο ιστολόγιό του, New Creation Living.

Η οικογένεια συνειδητοποίησε γρήγορα τη σοβαρότητα του τραυματισμού της Lucy. Ο Jesse εξήγησε στο blog του ότι αφού το μεταλλικό κομμάτι χτύπησε τη Lucy, εκείνη δεν ανταποκρινόταν αμέσως, αλλά ανέπνεε μόνη της, αναφέρει το Newsner.

Η σύζυγός του, Bethany Morgan, συνόδευσε τη Lucy στο ασθενοφόρο σε ένα μικρό νοσοκομείο προτού μεταφερθεί με αεροπλάνο στο Maine Medical Center στο Πόρτλαντ. Ήξεραν ότι η ζωή της Lucy βρισκόταν σε σοβαρό κίνδυνο.

«Με την άφιξη πήγε κατευθείαν στο χειρουργείο όπου αφαίρεσαν μέρος του κρανίου της για να ανακουφίσουν την πίεση και να αντιμετωπίσουν τον τραυματισμό της», έγραψε ο Jesse στο blog του. «Στην PICU μας λένε ότι υπάρχει πολύ μικρή πιθανότητα να αναρρώσει».

Μόλις ένα μήνα πριν το ατύχημα, η Lucy είπε στους γονείς της ότι ήθελε να σωθεί και να ζήσει με τον Θεό. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η Lucy δεν ανάρρωσε ποτέ από τον τραυματισμό της.

Ο πατέρας της εξήγησε ότι το μεταλλικό κομμάτι είχε προκαλέσει καταστροφική ζημιά λόγω του σημείου που τρύπησε το κρανίο της. Οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένεια ότι πιθανότατα δεν θα επιζούσε.

Στον απόηχο αυτής της τραγωδίας, η οικογένεια περιβάλλεται από αγάπη και υποστήριξη. Για να στηρίξουν την οικογένεια, τα αγαπημένα τους πρόσωπα δημιούργησαν έναν λογαριασμό GoFundMe που έχει ξεπεράσει τον αρχικό στόχο των 100.000 δολαρίων και πλησιάζει τον νέο στόχο των 150.000 δολαρίων, με περισσότερα από 145.000 δολάρια σε δωρεές μέχρι στιγμής.

Δημοφιλή