H Beyoncé τραγουδά στον πιο ακριβό και λαμπερό γάμο στην Ινδία και πικραίνει τους θαυμαστές της

O γάμος της κόρης του πιο πλούσιου Ινδού κρατά πέντε μέρες και είναι ο πιο υπερβολικός γάμος που θα δούμε για καιρό.
Amit Dave / Reuters

Beyoncé, Ηillary Cliton, Arianna Huffington και πολλές ακόμη διασημότητες από όλο τον κόσμο συρρέουν αυτές τις μέρες στο Rajasthan για το γάμο της κόρης του πιο πλούσιου άνδρα στην Ινδία.

Οι πτήσεις carter καταφθάνουν η μία μετά την άλλη – υπάρχουν αναφορές για 100 τέτοιες πτήσεις τα τελευταία 24ωρα- για τους εορτασμούς που δεν περιορίζονται σε μια μόνο ημέρα και όλοι συζητάνε για τον «big fat indian wedding» της 27χρονης Isha Ambani και του 33χρονου Anand Piramal.

ASSOCIATED PRESS

Η πρώτη είναι η κόρη του προέδρου της Reliance Industries, Μukesh Ambani ο οποίος σύμφωνα με το Forbes είναι ο πλουσιότερος Ινδός. Απόφοιτος του Yale και μέλος πλέον σε ΔΣ εταιριών του ομίλου του πατέρας της.

Το ζευγάρι θα παντρευτεί στο Μουμπάι την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου αλλά οι εορτασμοί ξεκίνησαν από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο με πολυτελή δείπνα, τραγούδια και χορούς.

Amit Dave / Reuters
Handout . / Reuters

Εκτιμάται πως ο γάμος του ζευγαριού θα είναι ο πιο ακριβός και πιο λαμπερούς που έχει τελεστεί στην Ινδία- και όχι μόνο. Ο ανταγωνισμός μάλιστα είναι μεγάλος και η οικογένεια Ambani θέλει να κάνει τη διαφορά μετά από μια σειρά πολυσυζητημένων γάμων που τελέστηκαν πρόσφατα όπως των ηθοποιών του Bollywood Deepika Padukone ή της επίσης ινδής ηθοποιού, Priyanka Chopra με τον αμερικανό τραγουδιστή Nick Jonas.

Μεταξύ των διάσημων που ήδη βρίσκονται στην Ινδία για τους εορτασμούς και τον γάμο είναι η πρώην υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ αφού η οικογένεια Clinton, αφού όπως γράφει ο Guardian διατηρεί πολυετείς δεσμούς με την οικογένεια Amban. Στη λίστα προστίθενται η Arianna Huffington, ηθοποιοί του Bollywood και διάσημοι παίκτες του κρίκετ-που είναι δημοφιλές άθλημα στην Ινδία-όπως ο Sachin Tendulkar αλλά και μεγιστάνες όπως ο Lakshmi Mittal.

Η παρουσία όμως που συζητείται περισσότερο είναι αυτής της star της pop, Beyoncé.

Όχι όμως επειδή η τραγουδίστρια ερμήνευσε γνωστές επιτυχίες στο πλαίσιο των γαμήλιων εκδηλώσεων αλλά επειδή τα εκατομμύρια των θαυμαστών της- που φυσικά δεν είναι καλεσμένοι στο γάμο και τις εκδηλώσεις που τον πλαισιώνουν- δεν θα έχουν τη δυνατότητα να την απολαύσουν. Μάλιστα όπως αναφέρουν κάποιοι χρήστες του Twitter η βασίλισσα της pop δεν έχει κάνει ποτέ μια μεγάλη συναυλία στην Ινδία (παρά μόνο μία το 2007 με πολύ περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων) και το γεγονός ότι αποφάσισε να πάει για να τραγουδήσει σε ένα «κλειστό» event μάλλον έχει πικράνει τους θαυμαστές της.

Η Beyoncé πάντως, που τραγούδησε την Κυριακή, παρουσίασε για μια ακόμη φορά ένα εντυπωσιακό show και επέλεξε, όπως αναφέρει το BBC, να ντυθεί ανάλογα με τα όσα ορίζουν οι ενδυματολογικοί κανόνες του Bollywood, επιλέγοντας μεταλλικές λάμψεις, χρυσά κοσμήματα και πετράδια.

Το ποσό της αμοιβής δεν έχει γίνει γνωστό αλλά σίγουρα ό,τι και εάν ζήτησε ο πατέρας Ambani με την περιουσία των 475δισεκ δολαρίων, θα είχε να το δώσει.

Με πληροφορίες από: Guardian, BBC

Πήγαινε στην αρχική σελίδα