Ινδία: Αλκοολική μαϊμού σκότωσε άνθρωπο και τραυμάτισε άλλους 250

Πολλά παιδιά πρέπει να υποβληθούν σε πλαστική εξαιτίας των τραυμάτων που τους προκάλεσε με τα δόντια του.
cristinairanzo via Getty Images

Τον θάνατο ενός άνδρα και τον τραυματισμό 250 ανθρώπων προκάλεσε μια αλκοολική μαϊμού στην Ινδία, όταν βγήκε στον δρόμο σε έξαλλη κατάσταση, αφού συνειδητοποίησε ότι το αλκοόλ τελείωσε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, το ζώο στο παρελθόν ανήκε σε έναν μυστικιστή που έδινε στην μαϊμού αλκοόλ, στο σπίτι του στην Μιρζαπούρ της Ινδίας.

Το εγκαταλελειμμένο ζώο, μετά τον θάνατό του, σταμάτησε να βρίσκει αλκοολούχα ποτά και το σύνδρομο στέρησης το οδήγησε στον δρόμο.

Η μαϊμού είναι αρσενική και το όνομά της είναι Καλούα. Τα θύματα της επίθεσης της ήταν κυρίως γυναίκες και μικρά κορίτσια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πολλά παιδιά πρέπει να υποβληθούν σε πλαστική επέμβαση εξαιτίας των σημαδιών που τους έχουν προκαλέσει τα δόντια του.

Ο Καλούα έχει πιαστεί και κρατείται σε απομόνωση.

Ειδικοί ζωολόγοι ανέφεραν πως ακόμα ένας λόγος για την πιθανή επιθετική συμπεριφορά του ήταν το γεγονός πως ο πρώην ιδιοκτήτης του πρέπει να τον τάιζε μόνο κρέας.

Το γεγονός επιβεβαιώνουν και οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου που κάποτε φιλοξενούνταν. Όπως οι ίδιοι είπαν, το ζώο αρνούνταν συστηματικά να φάει λαχανικά.

Μεταξύ των κατηγοριών που δέχεται είναι η απαγωγή, η δολοφονία και η ληστεία.

Όπως ανέφεραν τα μέλη του ζωολογικού πάρκου, ο Καλούα έδειξε την ίδια συμπεριφορά και εναντίον των γυναικών του κήπου και των μαϊμούδων που βρίσκονταν στο ίδιο κλουβί.

Δημοφιλή