Ιρλάνδία: Άνδρας δολοφόνησε παιδοβιαστή και φεύγοντας χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και πέθανε

Οι αρχές της πόλης Κάστλεμλάνεϊ, υποπτεύονται ότι ο Χάμιλ βρισκόταν στο σπίτι του Μούνεϊ για αρκετές ώρες πριν σημάνει ο συναγερμός.
Anadolu Agency via Getty Images

Ο Κιέραν Χάμιλ, 37 ετών, από την Ιρλανδία, μαχαίρωσε και σκότωσε τον παιδόφιλο Κρις Μούνεϊ, 60 ετών. Ο παιδόφιλος είχε εξετίσει πενταετή κάθειρξη για τον βιασμό ενός αγοριού και είχε βγει από τη φυλακή. Πηγές αναφέρουν ότι ο Χάμιλ μαχαίρωσε δώδεκα φορές με το μαχαίρι τον Μούνεϊ.

Μετά τη δολοφονία του Μούνεϊ, ο Χάμιλ τράπηκε σε φυγή από το σημείο, αλλά στο δρόμο για το σπίτι χτυπήθηκε από αυτοκίνητο. Υπέκυψε αργότερα στα τραύματά του. Η τοπική αστυνομία πιστεύει ότι το συμβάν ήταν δυστύχημα και όχι απόπειρα αυτοκτονίας του Χάμιλ, αναφέρει η Irish Mirror.

Οι αρχές της πόλης Κάστλεμλάνεϊ, υποπτεύονται ότι ο Χάμιλ βρισκόταν στο σπίτι του Μούνεϊ για αρκετές ώρες πριν σημάνει ο συναγερμός.

Πιθανολογείται ότι ένας συγγενής του Μούνεϊ - ο οποίος είχε γίνει ερημίτης μετά την αποφυλάκισή του γύρω στο 2010, αφού εξέτισε την ποινή - πήγε στο σπίτι του γύρω στις 6.20 π.μ. και διασταυρώθηκε με τον Χάμιλ την ώρα της δολοφονίας.

Πηγές λένε ότι υπήρχαν σημάδια ότι το σπίτι είχε λεηλατηθεί και το δωμάτιο όπου έγινε η επίθεση ήταν γεμάτο με το αίμα του θύματος.

Οι Αρχές προσπαθούν να καθορίσει τη φύση της σχέσης μεταξύ των δύο ανδρών - αλλά δεν πιστεύουν ότι η διάρρηξη ήταν το κίνητρο της επίθεσης.

Δημοφιλή