ΔΙΕΘΝΕΣ
22/04/2021 10:16 EEST | Updated 22/04/2021 10:22 EEST

Ισπανία: Φρίκη με άνδρα που σκότωσε και έφαγε τη μητέρα του

Εδωσε και στον σκύλο του μερικά από τα ανθρώπινα υπολείμματα.

Ισπανική Αστυνομία

Ενας άνδρας στην Ισπανία οδηγήθηκε στο εδώλιο για τη δολοφονία της μητέρας του, κατηγορούμενος ότι διαμέλισε το σώμα της και έφαγε μερικά από τα μέλη της.

Ο Αλμπέρτο Σάντσεζ Γκόμεζ συνελήφθη στη Μαδρίτη τον Φεβρουάριο του 2019 αφού η αστυνομία πήγε στο σπίτι της 66χρονης μητέρας του μετά από ανησυχίες που εξέφρασε ένας φίλος της οικογένειας.

Η αστυνομία είπε ότι βρήκε μέρη του σώματος διάσπαρτα γύρω από το διαμέρισμα - μερικά μέσα σε πλαστικά δοχεία.

Μερικά από τα ανθρώπινα υπολείμματα ήταν στη διαδικασία του «μαγειρέματος» και άλλα αποθηκεύτηκαν σε δοχεία, σύμφωνα με την εφημερίδα El Mundo.

Ο κατηγορούμενος είπε στο δικαστήριο ότι δεν θυμάται να διαμελίζει και να τρώει τη μητέρα του. Σύμφωνα με αναφορές πάσχει από διαταραχή προσωπικότητας ενώ ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά την εποχή που συνέβη το φρικτό έγκλημα.

Τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης λένε ότι ήταν γνωστός στην αστυνομία λόγω της συνεχούς βίας εναντίον της μητέρας του και ότι είχε παραβιάσει περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί κατά τη σύλληψή του.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος ήταν 26 χρονών τότε, φέρεται να ομολόγησε ότι στραγγάλισε τη μητέρα του και είπε ότι έφαγε μερικές φορές μέρη του σώματος της μητέρας του και μερικές φορές τα έδωσε στο σκύλο του.

Η δίκη συνεχίζεται.