ΙΣΠΑΝΙΑ

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Γιβραλτάρ, που αποτελεί Βρετανικό Υπερπόντιο Έδαφος από το 1713, υπέβαλε διάβημα στην UEFA.
Η φούρια ρόχα νίκησε με 2-1 την Αγγλία στον τελικό του Βερολίνου και κατέκτησε το Εuro για 4η φορά, όσες δεν έχει καταφέρει καμμία άλλη ομάδα.
Η «φούρια ρόχα» έφτασε στον σημερινό τελικό βασιζόμενη σε μια νέα «χρυσή γενιά», ικανή να επαναλάβει επιτεύγματα του πρόσφατου παρελθόντος.
Αγριεύουν οι αντιδράσεις στην καταλανική πρωτεύουσα, που δέχτηκε περισσότερους από 12 εκατομμύρια τουρίστες το 2023 και αναμένει ακόμη περισσότερους το 2024.
Σε ένα επικό ματς με έντονες συγκινήσεις η φούρα ρόχα νίκησε με 2-1 την οικοδέσποινα Γερμανία στην παράταση και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά.
Σε συμβάσεις προμήθειας οπλικών συστημάτων
Η κυβέρνηση του σοσιαλιστή Σάντσεθ είχε ρίξει τον ΦΠΑ από το 10% στο 5%. Τώρα δίνει ανάσα σε καταναλωτές, αφού είναι βασικό είδος διατροφής, και στηρίζει τους ελαιοπαραγωγούς.
Οι Ιβηρες με αυτογκόλ του Καλαφιόρι στο 55' επικράτησαν στο μεσογειακό ντέρμπι του B' ομίλου και πήραν την πρόκριση.
Μερικές από τις περιπτώσεις Ελλήνων ποδοσφαιριστών, που μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν στο πολύ υψηλό επίπεδο της La Liga και να πραγματοποιήσουν μερικές εξαιρετικές σεζόν
Οι Ελληνες ποδοσφαιριστές της La Liga