ΔΙΕΘΝΕΣ
20/01/2020 14:07 EET

Καναδάς: Ρεπόρτερ πέφτει από τους ισχυρούς ανέμους εν ώρα live μετάδοσης

Η παρουσιάστρια δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα γέλια της.

Υπάρχει μια ειδική κατηγορία ρεπορτάζ που ονομάζεται «καιρικό». Σε αυτό, οι αρμόδιοι δημοσιογράφοι καλύπτουν το ρεπορτάζ από περιοχές με ακραία καιρικά φαινόμενα, όπως η χιονοθύελλα που σάρωσε την επαρχία Νιουφάουντλαντ του Καναδά. 

Ο Κρις Μέρφι, ρεπόρτερ του Weather Network έσπευσε να καλύψει το εν λόγω ρεπορτάζ σε μια περιοχή όπου το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία έφτασε μέχρι και τους -45 βαθμούς Κελσίου. Ήθελε να ενημερώσει για το πόσο ισχυροί είναι οι άνεμοι και το απέδειξε με τον... καλύτερο τρόπο. 

Την ώρα που έδινε πληροφορίες για την κατάσταση στην περιοχή, ξαφνικά διακόπτει τον λόγο του και προειδοποιεί με ένα «αχ, πέφτω». Αυτό που ακολουθεί είναι η πτώση του δημοσιογράφου στο χιόνι και η αντίδραση της παρουσιάστριας η οποία προσπάθησε μάταια να συγκρατήσει τα γέλια της. 

Ο Μέρφι έμεινε για μερικά δευτερόλεπτα στο έδαφος, σηκώθηκε και συνέχισε ατάραχος το ρεπορτάζ. Άλλωστε, φαίνεται ότι είναι συνηθισμένος στα χιόνια. 

Το χιόνι στο ανατολικό Νιουφάουντλαντ έφτασε μέχρι και τα 76 εκατοστά και η περιοχή κηρύχθηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Οι κάτοικοι υποχρεούνται να μένουν στις κατοικίες τους και φυσικά να μην οδηγούν.