Καταδίωξη μεθυσμένου οδηγού στο κέντρο της Αθήνας

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Τροχαία Αττικής.
Eurokinissi

Κινηματογραφική καταδίωξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Λιοσίων, με πρωταγωνιστή έναν -κατά πληροφορίες- μεθυσμένο οδηγό αυτοκινήτου.

Όλα ξεκίνησαν μετά από μία σύγκρουση με άλλο όχημα στην πλατεία Αττικής. Το αυτοκίνητο του μεθυσμένου άνδρα έπεσε πάνω σε ένα ταξί. Ο οδηγός του ταξί δεν ήταν εντός του οχήματος, καθώς είχε κατέβει να πάρει τσιγάρα από περίπτερο.

Ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά επιχείρησε να εξαφανιστεί στους γύρω δρόμους. Το θύμα της πρόσκρουσης επιχείρησε να κυνηγήσει και να σταματήσει τον υπαίτιο. Άμεσα ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ. και ξεκίνησε καταδίωξη με μεγάλες ταχύτητας, με αποτέλεσμα ο παραβάτης οδηγός να συγκρουστεί με σταθμευμένο ταξί έξω από τον σταθμό του Μετρό «Αττική» και να σταματήσει όταν «καρφώθηκε» σε προστατευτικά κολονάκια.

Όσον αφορά στον μεθυσμένο οδηγό του Ι.Χ. αυτοκινήτου εγκλωβίστηκε προσωρινά στο τρακαρισμένο όχημα του, ενώ ανασύρθηκε με τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα. Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ. που θα σταλεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Τροχαία Αττικής.