Καβάλα: Πρώην συνάδελφος του θύματος ομολόγησε τη δολοφονία

Ομολόγησε ότι σκότωσε τον 52χρονο πατέρα δύο παιδιών και πρώην συνάδελφό του.
Φωτογραφία αρχείου.
Φωτογραφία αρχείου.
Kypros via Getty Images

Στα χέρια των στελεχών της Ασφάλειας Καβάλας βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ένας 25χρονος, ο οποίος -σύμφωνα με αστυνομικές πηγές- ομολόγησε ότι σκότωσε τον 52χρονο πατέρα δύο παιδιών και πρώην συνάδελφό του στην εταιρεία με τα μάρμαρα, στη Χρυσούπολη.

Οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ στοχοποίησαν τον 25χρονο, καθώς είχε καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας της περιοχής την επίμαχη ώρα να προσεγγίζει και να αποχωρεί από το σημείο της δολοφονίας, ενώ όπως έμαθαν είχε απολυθεί από την εταιρεία πριν από λίγους μήνες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι θεωρούσε υπεύθυνο για την απόλυσή του το θύμα και αυτό είπε πως ήταν το κίνητρο τής δολοφονίας. Υποστήριξε ότι έστησε καρτέρι στον 52χρονο, γνωρίζοντας σε ποιο σημείο σταθμεύει το όχημά του κάθε πρωί όταν πηγαίνει στην εργασία του, και τον πυροβόλησε με ένα κυνηγετικό όπλο.
Μόλις ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες και εκδοθεί το ένταλμα για τη σύλληψή του, αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, προκειμένου να του ασκήσει την ποινική δίωξη.

Δημοφιλή