Κέιτ Χάντσoν: Η προσπάθεια για επανασύνδεση με τον πατέρα και το τραυματικό παρελθόν

Τι φρόντισε να ανακοινώσει στο podcast που μοιράζεται με τον αδερφό της για τον πατέρα τους με τον οποίο συνδέθηκαν με μια τραυματική σχέση.
.
.

Είναι μια ακόμα οικογένεια του Χόλιγουντ που έχει τραυματικές σχέσεις. Ο λόγος για την Κέιτ και τον Ολιβερ Χάντσον, που αντιμετώπισαν μεγάλα προβλήματα στην σχέση με τον πατέρα τους, Μπιλ Χάντσον, για τον οποίο μίλησαν στο podcast Sibling Revelry.

Η Κέιτ Χάντσον αποκάλυψε ότι σκέφτεται να αφήσει τον μπαμπά και τα παιδιά του να μπουν στη ζωή της. Σύμφωνα με το People, τα δύο αδέλφια συζητούσαν για το τι θα ήθελαν τη νέα χρονιά και η 41χρονη Κέιτ είπε: «Σκέφτομαι - σκεφτόμουν αρκετά τον μπαμπά... Σκεφτόμουν τις αδερφές μας και το ότι δεν περνούμε χρόνο μαζί τους, και τον αδερφό μας. Αδέρφια. Εχουμε τέσσερα αδέρφια με τα οποία δεν περνούμε πολύ καιρό μαζί (τους)», συνέχισε.

Ο τραγουδιστής και ηθοποιός Μπιλ Χάντσον παντρεύτηκε την μητέρα της Κέιτ και του Ολιβερ, Γκόλντι Χον, από το 1976 μέχρι το 1982. Η Γκόλντι, συνδέθηκε με τον Κερτ Ράσσελ, τον σύντροφό της επί 37 χρόνια, με τον οποίο μαζί μεγάλωσαν την Κέιτ και τον μεγαλύτερό της αδερφό. Ο Μπιλ Χάντσον στη συνέχεια παντρεύτηκε την Σίντι Ουίλιαμς με την οποία έχει δύο παιδιά, ενώ έχει αποκτήσει ακόμη μία κόρη με την Καρολίν Γκράχαμ.

«Σκέφτηκα πως όλοι μας μεγαλώνουμε. Θα ήθελα να συνδεθώ λίγο, ειδικά με τις αδελφές μου», είπε ακόμα η Κέιτ Χάντσον και πρόσθεσε: «Έχουμε μιλήσει τόσο πολύ για αδελφικές σχέσεις και αλλόκοτες σχέσεις ή καλές σχέσεις - και καθόμαστε εδώ σαν να έχουμε την καλύτερη οικογένεια, είμαστε τόσο υπέροχοι και όμως δεν αναγνωρίζουμε ποτέ το γεγονός ότι έχουμε τέσσερα άλλα αδέλφια. Τέσσερα. Έτσι σκεφτόμουν τους Χάντσον. Νομίζω ότι είναι σημαντικό να επικοινωνήσουμε με όλα τα αδέλφια μας και ίσως να συνδεθούμε μαζί τους λίγο» αναφερόμενη προφανώς στα τρία παιδιά του Μπιλ Χάντσον και τον Γουάιατ που απέκτησε η μητέρα της με τον Κερτ Ράσελ.

ΠΗΓΗ: hellomagazine.com, ΑΠΕ