Κέλι Πρέστον: Η οικογενειακή τραγωδία και η μητρότητα στα 47 της χρόνια

Η απώλεια του αγαπημένου τους γιου κι οι προσπάθειες για νέο παιδί που καρποφόρησαν.
.
.

Ολα έμοιαζαν παραμυθένια για το ζευγάρι που ήταν - και παρέμεινε μέχρι τέλους - ένα από τα πιο αγαπημένα της αμερικανικής βιομηχανίας του θεάματος, αποτελώντας απλώς την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Ο Τζον Τραβόλτα και η Κέλι Πρέστον που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών χτυπημένη από τον καρκίνο του στήθους γνωρίστηκαν το 1988 στα πλατό της ταινίας «The Experts» στην οποία συμμετείχαν. Η ταινία δεν ήταν και τόσο σπουδαία, μια αμερικανική κωμωδία που σήμερα δεν θυμάται κανείς, εκείνος ο χορός τους, όμως, στη χαρακτηριστικότερη, ίσως σκηνή της απέδειξε ότι η χημεία αυτού του ζευγαριού ξεχείλιζε μπροστά και πίσω από την κάμερα. Τι κι αν εκείνη ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Κέβιν Γκέιτζ; Αυτός ο νέος έρωτας ήταν για να διαρκέσει αν και πήρε μπρος αργότερα ...

Πράγματι, η Πρέστον πήρε διαζύγιο από τον Γκέιτζ. Στη συνέχεια, ωστόσο, έκανε σχέση με τον Τζορτζ Κλούνεϊ και Τσάρλι Σιν. Χρειάστηκε να περάσουν τρία χρόνια για να δώσει με τον Τραβόλτα όρκους αιώνιας πίστης κι αφοσίωσης ταξιδεύοντας στο Παρίσι, το 1991, με ένα Air France Κονκόρντ σε μια γαμήλια τελετή στο Hotel de Crillon στην Πλας ντε λα Κονκόρντ.

Μαζί του ήθελε να κάνει μια μεγάλη ευτυχισμένη οικογένεια. Το 1992 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Τζετ, και το 2000 η κόρη τους, Ελα. Ο Τζετ, όμως, ο οποίος έπασχε από αυτισμό έφυγε από τη ζωή το 2009 στα 16 του χρόνια. Η μητέρα του ήταν τότε 46 ετών. Ηταν ένα τεράστιο πλήγμα που δεν το ξεπέρασε ποτέ. Στρατεύτηκε, μάλιστα, υπέρ της ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης σε ζητήματα αυτισμού. Εξ′ ου και οι αναρτήσεις της, στις περιπτώσεις γενεθλίων του Τζετ που δεν σταμάτησαν ποτέ:

Στην προσπάθειά τους να ξεπεράσουν την τεράστια απώλεια, ο Τζον Τραβόλτα και η Κέλι Πρέστον έκαναν προσπάθειες να αποκτήσουν ένα ακόμη παιδάκι. Κάτι το οποίο συνέβη την επόμενη χρόνια, το 2010 όταν ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Μπέντζαμιν.

Κι είναι αυτά τα παιδιά στα οποία ανέφερε ο Τραβόλτα ότι στρέφει το βλέμμα του αποκλειστικά τώρα.

«Θα αφιερώσω τον χρόνο μου για να μείνω κοντά στα παιδιά μας, που έχασαν τη μητέρα τους. Γι αυτό συγχωρέστε με αν δεν ακούσετε από μένα για καιρό. Να ξέρετε, όμως, ότι νιώθω την αγάπη σας και θα συνεχίσω να τη νιώθω για τις επόμενες βδομάδες και μήνες...», έγραψε.