Κύπρος: Ομολόγησε τη δολοφονία των δύο Ρωσίδων ο βασικός ύποπτος

Υπέδειξε πού είναι θαμμένες.
Yiannis Kourtoglou via Reuters

Στην ομολογία της δολοφονίας των δύο γυναικών από τη Ρωσία προχώρησε το βράδυ του Σαββάτου (4/12) ο βασικός ύποπτος από τη Συρία, σε ένα θρίλερ που έχει συγλονίσει την Κύπρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sigmalive ο νεαρός υπέδειξε στους Αστυνομικούς το σημείο όπου βρίσκονται θαμμένα τα θύματά του - μια 43χρονη και μια 33χρονη.

Ο Σύρος άνδρας μετά από προσπάθειες να ξεγελάσει τις Αρχές, τελικά ομολόγησε ότι σκότωσε και έθαψε τις δύο γυναίκες στην εξοχική κατοικία στον Κάτω Αμίαντο.

Επιτόπου μετέβησαν λίγο πριν τις εννέα το πρωί της Κυριακής οι Ιατροδικαστές Αγγελικής Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, ενώ στο σημείο μετέβη επίσης ο Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων της Αστυνομίας.

Περισσότερες απαντήσεις για τον θάνατο των δύο γυναικών, αναμένεται να ρίξει η νεκροτομή επί των σορών.

Ο καθομολογίαν δράστης οποίος καταζητείτο από την αστυνομία σε σχέση με την υπόθεση των δύο εξαφανισμένων γυναικών και συνελήφθη αργά το απόγευμα του Σαββάτου (4/12).

Ο ύποπτος, τον οποίο έψαχναν οι Αρχές εδώ και καιρό και για άλλες σοβαρές υποθέσεις, εντοπίστηκε να επιβαίνει σε αυτοκίνητο με δεύτερο άτομο, στην περιοχή του αστυνομικού σταθμού Αγίου Ιωάννη.

Πηγή: Sigmalive