kepros

Ήδη, το καθεστώς Ερντογάν προσμετρά κέρδη με τη «Διακήρυξη των Αθηνών».
Στο παραλήρημά του, ανέφερε ότι αν δεν γινόταν η τουρκική επιχείρηση το 1974 θα είχε συντελεστεί γενοκτονία κατά των Τουρκοκυπρίων.
Σε ανάρτησή του στο X πριν από λίγα λεπτά, ο διάσημος Ισπανοαμερικανός σεφ José Andrés δήλωσε ότι ήδη έχουν παραδοθεί δύο κιβώτια κι ακολουθούν πολλά ακόμα.
«Ο θαλάσσιος διάδρομος μπορεί να συμβάλει αποφασιστικά στην αύξηση της ποσότητας της βοήθειας που φτάνει στη Γάζα». Φόβοι για εξάπλωση του πολέμου
Αναμένεται να φτάσει σε δύο με τρεις στις ακτές του παλαιστινιακού θύλακα όπου το 1/3 των αμάχων είναι στα όρια του λιμού και οι χερσαίες παραδόσεις έχουν διακοπεί στον βορρά.
Θα ρυμουλκήσει φορτηγίδα με 200 τόνους τροφίμων. Οι χερσαίες παραδόσεις στην βόρεια Γάζα έχουν σταματήσει.Μήνυμα Μπάιντεν για το Ραμαζάνι με αναφορά στα "βάσανα των Παλαιστινίων".
Στην ΕΕ οφείλουμε να αξιοποιούμε στο μέγιστο την παρουσία μας με ζητούμενο τα δίκαια συμφέροντα της Κύπρου κι ας μην μας εγκωμιάζουν.
Η έναρξή του ανακοινώθηκε από την πρόεδρο την Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, και τον Κύπριο πρόεδρο, Νίκο Χριστοδουλίδη.