Κιλκίς: Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στον κτηνοτρόφο που πυροβόλησε θανάσιμα ληστή

Ο 54χρονος κτηνοτρόφος με το κυνηγετικό όπλο του πυροβόλησε και σκότωσε τον 45χρονο, την ώρα που μαζί με συνεργούς του επιχειρούσαν να διαρρήξουν την πόρτα, για να τον ληστέψουν.
Eurokinissi

Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο ασκήθηκε στον κτηνοτρόφο από το Κιλκίς που πυροβόλησε και σκότωσε έναν από τους επίδοξους ληστές του το βράδυ της Δευτέρας (21/5).

Ο 54χρονος κτηνοτρόφος συνελήφθη, καθώς με το κυνηγετικό όπλο του πυροβόλησε και σκότωσε έναν 45χρονο, την ώρα που μαζί με συνεργούς του επιχειρούσαν να διαρρήξουν την πόρτα, για να τον ληστέψουν.

Το θύμα, το οποίο έχει γεννηθεί στη Γεωργία, αποφυλακίστηκε το 2019 από τις φυλακές και έχει σημανθεί στη χώρα μας με τέσσερα διαφορετικά ονοματεπώνυμα, πήγε στην κτηνοτροφική μονάδα του 54χρονου, στην περιοχή Μουριές, με ακόμα τρία άτομα λίγο πριν από τις εννέα το βράδυ της Δευτέρας.

Την ώρα που προσπαθούσαν να παραβιάσουν την πόρτα, έγιναν αντιληπτοί από τον κτηνοτρόφο, ο οποίος άνοιξε πυρ με την κυνηγετική καραμπίνα και τραυμάτισε σοβαρά τον 45χρονο.

Οι τέσσερις επίδοξοι ληστές τράπηκαν σε φυγή με ένα αυτοκίνητο, μετέφεραν τον 45χρονο στο σπίτι, όπου φιλοξενείτο και εκεί υπέκυψε στο τραύμα του, ενώ ο 54χρονος κάλεσε τις αρχές και ενημέρωσε για το περιστατικό.

Ωστόσο, τόσο ο κτηνοτρόφος, όσο και οι άλλοι τρεις, βρέθηκαν σήμερα Τρίτη έξω από το γραφείο της ανακρίτριας του Κιλκίς για να λάβουν προθεσμία. Έτσι, οι απολογίες των τριών αναμένεται να πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή θα απολογηθεί και ο κτηνοτρόφος.

Η εισαγγελέας του Κιλκίς, άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στον 54χρονο ενώ για τους άλλους τρεις, απόπειρα ληστείας και άλλα αδικήματα.

Δημοφιλή