Κορυδαλλός: Μαφιόζικη εκτέλεση με δύο νεκρούς

O εκτελεστής "γάζωσε" το όχημα που επέβαιναν, σκότωσε επί τόπου τον έναν και όταν ο δεύτερος σύρθηκε εκτός οχήματος για να γλιτώσει, τον ακολούθησε άνοιξε ξανά πυρ.
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi

Σε συμβόλαιο θανάτου του οργανωμένου εγκλήματος παραπέμπουν όλα τα πρώτα στοιχεία για τη δολοφονία δυο ανδρών τη νύχτα της Τετάρτης, στην περιοχή του Κορυδαλλού.

Δεκαοχτώ λεπτά μετά τις έντεκα ένα τζιπ σταμάτησε στην οδό Σοφίας Βέμπο και ένας από τους επιβαίνοντες άνοιξε πυρ με καλάσνικοφ εναντίον δύο ανδρών, οι οποίοι ήταν σε άλλο όχημα.

Σύμφωνα με τα πρώτα δεδομένα που έχουν στη διάθεσή τους οι ερευνητές του Ανθρωποκτονιών, το ένα θύμα, 38 ετών και παλιός γνώριμος των αρχών, σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ το δεύτερο θύμα, συγγενής του 38χρονου, επιχείρησε να διαφύγει και ο εκτελεστής τον ακολούθησε για να βεβαιωθεί ότι τον σκότωσε με νέες βολές.

Οι δράστες εξαφανίστηκαν και λίγη ώρα αργότερα στην περιοχή του Σκαραμαγκά εντοπίστηκε ένα φλεγόμενο τζιπ, με τους αξιωματικούς της Ασφάλειας να θεωρούν βέβαιο ότι ήταν εκείνο που χρησιμοποιήθηκε στην εκτέλεση.

Ο «ταξιτζής»

Ο 38χρονος, αποκαλούμενος και «ταξιτζής» γιατί εργαζόταν αρχικά ως οδηγός, είχε απασχολήσει στο παρελθόν της αρχές, καθώς είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία νεαρού οπαδού το 2007 στην Παιανία, ενώ ήταν στενός συνεργάτης του αρχινονού Βασίλη Στεφανάκου, ο οποίος δολοφονήθηκε στο Χαϊδάρι τον Ιανουάριο του 2018.

Δημοφιλή