Κρατική Ορχήστρα Αθηνών: Αναβάλλεται η συναυλία «Ταξίδι στο κέντρο της Μουσικής»

Μετατίθεται στις 18 Μαρτίου.
Λουκάς Καρυτινός, Μαρία Ευθυμίου, Χρίστος Παπαγεωργίου.
Λουκάς Καρυτινός, Μαρία Ευθυμίου, Χρίστος Παπαγεωργίου.
facebook / ΚΟΑ

«Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες όλων - και κυρίως των μουσικών μας – που έκαναν τα πάντα για να αντικατασταθούν οι χαμένες ώρες των δοκιμών, η συναυλία μας «Ταξίδι στο κέντρο της μουσικής: το Συμφωνικό Ποίημα», αναβάλλεται για τις 18 Μαρτίου. Οι απαιτήσεις και το βάρος αυτού του εγχειρήματος επλήγη ανεπανόρθωτα από την υποχρεωτική αργία των δύο προηγούμενων ημερών. Η λύση αυτή επιλέγεται έχοντας συναίσθηση της ευθύνης, αλλά και επιθυμώντας να αγγίξουμε τα υψηλότερα επίπεδα των προσδοκιών σας.
Θα επικοινωνήσουμε με τους κατόχους των εισιτηρίων για την αντικατάσταση ή την επιστροφή του αντιτίμου αυτών
».

Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών ανακοίνωσε την αναβολή της πρώτης συναυλίας του πρωτότυπου νέου κύκλου «Ταξίδι στο κέντρο της Μουσικής»- που σύμφωνα με τον προγραμματισμό επρόκειτο να δοθεί στις 28 Ιανουαρίου- και τη μετάθεση της για τις 18 Μαρτίου.

Η Ορχήστρα επικαλείται τις «χαμένες ώρες των δοκιμών» από την υποχρεωτική αργία των δύο ημερών που κηρύχθηκαν μετά την επέλαση της κακοκαιρίας «Ελπίς» (από την οποία προέκυψαν όλα όσα ακολούθησαν), σημειώνοντας ότι «η λύση αυτή επιλέγεται έχοντας συναίσθηση της ευθύνης».

Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτό το Ταξίδι στο κέντρο της Μουσικής που τελικά καθόλου δεν μας πειράζει που μετατίθεται για την άνοιξη.