Λος Άντζελες: Κογιότ επιτίθεται σε κοριτσάκι 2 ετών μπροστά από το σπίτι του (βίντεο)

Οι γονείς πήγαν το κοριτσάκι στο νοσοκομείο, όπου της έκαναν αντιλυσσικό εμβόλιο.
.
.
Youtube

Ένα κορίτσι, 2 ετών, αναρρώνει μετά από επίθεση από κογιότ, μπροστά από το σπίτι της οικογένειας, σε γειτονιά του Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με τον Αριέλ Ελιγιάχουο, η κορη του Αρίγια δεχθηκε την επίθεση από το κογιότ την Παρασκευή ( 2/12), την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητο, μετά την επιστροφή από τον παιδικό σταθμό.

Στη κάμερα ασφαλείας του σπιτιού που κατέγραψε το περιστατικό βλέπουμε το κογιότ να πλησίαζει το κοριτσάκι και στη συνέχεια να το ρείχνει κάτω και να το τραβά, ενώ το παιδί φώναζε. Αμέσως ο πατέρας, έτρεξε, πήρε την κόρη του στα χέρια του και έδιωξε το κογιότ, στο οποίο πέταξε ένα μπουκάλι νερό για να απομακρυνθεί.

«Άκουσα την Αρίγια να ουρλιάζει, νόμιζα ότι έπεσε», δήλωσε ο Άριελ Ελιγιάχουο στο CNN

.«Έτρεξα αμέσως να δω τι συνέβαινε και είδα το κογιότ να της επιτίθεται. Τη σήκωσα στα χέρια μου και προσπάθησα να το διώξω», συμπλήρωσε. Αμέσως μετά, πήγε το παιδί στο σπίτι, έπιασε μια σανίδα και ακολούθησε το κογιότ.

Οι γονείς πήγαν το κοριτσάκι στο νοσοκομείο, όπου της έκαναν αντιλυσσικό εμβόλιο. Η κόρη του είναι καλύτερα, είπε ο Ελιγιάχουο, αλλά και τα δύο του παιδιά τρόμαξαν πολύ με το περιστατικό.

«Δεν ζούμε σε ζωολογικό κήπο, μένουμε στο Λος Άντζελες. Τώρα φοβάμαι πραγματικά να αφήσω τα παιδιά να βγουν μόνα τους, ακόμη και στην πίσω αυλή», δήλωσε ο πατέρας.

Αξιωματούχοι της υπηρεσίας για τα άγρια ζώα προσπαθούν να πιάσουν το κογιότ. Υπήρξαν αναφορές ότι είδαν το ζώο στην περιοχή το βράδυ του Σαββάτου (3/12), αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να το εντοπίσουν.

Οι αρχές πήραν δείγματα από τα ρούχα του κοριτσιού και ελπίζουν να συλλέξουν DNA που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να ταυτοποιήσουν το ζώο μόλις το πιάσουν. Στο κογιότ θα γίνει ευθανασία, προκειμένου να το εξετάσουν για λύσσα, δήλωσε ο Πάτρικ Φόι, της υπηρεσίας για τα άγρια ζώα.

Δημοφιλή