Μαρία Σάκκαρη: Παράπονα για τη μυρωδιά μαριχουάνας κατά τη διάρκεια της ήττας στο US Open

Η Ελληνίδα αποκλείστηκε πρόωρα από το τουρνουά. «Ηταν χόρτο», είπε η ίδια - Ο Νικ Κύργιος παραπονέθηκε κι εκείνος ότι μύριζε μαριχουάνα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα πέρυσι.
Η Μαρία Σάκκαρη επιστρέφει ένα χτύπημα στη Ρεμπέκα Μασάροβα, από την Ισπανία, κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου του US Open πρωταθλήματος τένις (28/8/2023)
Η Μαρία Σάκκαρη επιστρέφει ένα χτύπημα στη Ρεμπέκα Μασάροβα, από την Ισπανία, κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου του US Open πρωταθλήματος τένις (28/8/2023)
via Associated Press

Την ώρα που αγωνιζόταν στο κορτ, η Μαρία Σάκκαρη ενοχλήθηκε από μια μυρωδιά που προερχόταν έξω από αυτό. «Ήταν χόρτο», είπε η ίδια.

Το Νο 8 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις αποκλείστηκε από το US Open στον πρώτο γύρο τη Δευτέρα με 6-4, 6-4 από τη Ρεμπέκα Μασάροβα, έναν αγώνα που φαινόταν να ελέγχει μέχρι που ανέφερε την οσμή στον διαιτητή κατά τη διάρκεια μιας αλλαγής.

Η Σάκκαρη προηγούταν με 4-1 στο πρώτο σετ στο γήπεδο 17 ως εκείνο το σημείο. «Η μυρωδιά, Θεέ μου», είπε η Σάκκαρη. «Νομίζω ότι είναι από το πάρκο».

Hμιφιναλίστ στο US Open πριν από δύο χρόνια, η Σάκκαρη δήλωσε ότι η μυρωδιά της μαριχουάνας δεν την επηρέασε ενώ έπαιζε. Είχε προπονηθεί στο ίδιο γήπεδο πριν τον αγώνα και το είχε ήδη παρατηρήσει από τότε.

«Δεν το σκέφτεσαι πραγματικά, γιατί το μόνο που σε νοιάζει είναι να κερδίσεις τον αγώνα», δήλωσε η Σάκκαρη. «Το μύρισα, αλλά αυτό ήταν όλο. Δεν ήταν κάτι στο οποίο έδινα σημασία».

Ο Νικ Κύργιος παραπονέθηκε κι εκείνος ότι μύριζε μαριχουάνα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα πέρυσι, λέγοντας στη συνέχεια ότι είναι ασθματικός και ότι η μυρωδιά μάλλον δεν του έκανε καλό όταν έτρεχε.

Αλλά η Σάκκαρη δήλωσε ότι δεν της δημιούργησε πρόβλημα, ενώ αγωνίστηκε έχοντας την τρίτη συνεχόμενη αποχώρησή της στον πρώτο γύρο σε τουρνουά Grand Slam.

O Νικ Κύργιος
O Νικ Κύργιος
via Associated Press

«Μερικές φορές μυρίζεις φαγητό, μερικές φορές μυρίζεις τσιγάρα, μερικές φορές μυρίζεις χόρτο», είπε η Σάκκαρη. «Θέλω να πω, είναι κάτι που δεν μπορούμε να ελέγξουμε, επειδή βρισκόμαστε σε έναν ανοιχτό χώρο. Υπάρχει ένα πάρκο από πίσω. Οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν».

Δημοφιλή