Μάργκοτ Ρόμπι για τον ρόλο της Barbie στην πρώτη live action ταινία: Δεν είναι αυτό που νομίζετε

«Θα σας δώσουμε κάτι εντελώς διαφορετικό, αυτό που δεν ξέρατε ότι θέλετε»
Barcroft Media via Getty Images

Όταν πριν από έναν χρόνο ανακοινώθηκε από τη Warner και την εταιρεία κατασκευής παιχνιδιών Mattel, η πρώτη live action ταινία Barbie, η επιλογή της Μάργκοτ Ρόμπι για τον ρόλο, έμοιαζε προφανής, καθώς η Αυστραλή ηθοποιός και παραγωγός φέρει τυπικά τα χαρακτηριστικά της διάσημης κούκλας.

Ωστόσο, οι επιλογές της Ρόμπι, τόσο όσον αφορά τους ρόλους (υποψηφιότητα για Όσκαρ για τον ρόλο της στην ταινία «Εγώ, η Τόνια»), όσο και σε επίπεδο παραγωγής, έχουν αποδείξει ότι δεν περιλαμβάνουν ταινίες μόνο τύπου ποπ κορν.

Την υποψία ότι, η νέα Barbie θα είναι διαφορετική, επιβεβαίωσε η ίδια σε συνέντευξη της στο The Hollywood Reporter, δηλώνοντας: «Ανεξαρτήτως του τι έχετε κατά νου, θα σας δώσουμε κάτι εντελώς διαφορετικό, αυτό που δεν ξέρατε ότι θέλετε».

Η Ρόμπι θα εμπλακεί και σε επίπεδο παραγωγής στη Barbie, μέσω της εταιρείας LuckyChap Entertainment, που διατηρεί με τον σύζυγο της Τομ Άκερλι και τον καλό της φίλο Τζόσι ΜακΝαμάρα.

Το επίσης, ενδιαφέρον στοιχείο στο πρότζεκτ -που προδιαθέτει θετικά ότι το αποτέλεσμα θα κινηθεί πέρα από τις αναμενόμενες ταινίες μεγάλου προϋπολογισμού- είναι ότι το σενάριο υπογράφουν η σκηνοθέτις Γκρέτα Γκέργουιγκ («Μικρές Κυρίες», «Lady Bird») και ο σύντροφός της, σκηνοθέτης Νόα Μπάουμπαχ («Ιστορία γάμου»).

Mike Marsland via Getty Images

Η Μάργκοτ Ρόμπι δεν ήταν η μοναδική ηθοποιός που δέχτηκε πρόταση για την πρώτη live action ταινία της Barbie, της διασημότερης κούκλας στον κόσμο, καθώς μεταξύ άλλων είχαν ακουστεί τα ονόματα της Αν Χαθαγουέι και της Έιμι Σούμερ.