marykot-rompi

Το τρέιλερ με τίτλο «Bond 26», ένα μείγμα από πλάνα ταινιών και AI, παρουσιάζει τον Κάβιλ ως τον νέο Μποντ, ενώ δίνει στη Ρόμπι ρόλο Bond girl.
Πρόκειται για το πιο δημοφιλές επιτραπέζιο παιχνίδι στον κόσμο, με αναγνωρισιμότητα που αγγίζει το 99%.
Στη δεύτερη θέση η 33 ετών Μάργκοτ Ρόμπι, η οποία είναι το νεότερο άτομο στο Top 10 εδώ και μια δεκαετία.
«Κάποιες φορές σε αυτή τη δουλειά διαβάζεις ένα σενάριο τόσο ιδιαίτερο και πρωτότυπο, που φτάνεις μέχρι την τελευταία σελίδα, ενθουσιασμένος».
Ο Messi, το μπόρντερ κόλεϊ από την «Ανατομία μια πτώσης» συναγωνίστηκε στα φλας την Μάργκοτ Ρόμπι, τον Ράιαν Γκόσλινγκ, την Έμμα Στόουν.
Η Barbie έγινε η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία του 2023, με 1,4 δισ. δολάρια παγκοσμίως ενώ απέσπασε οκτώ υποψηφιότητες για Όσκαρ.
Η αντίδραση στην επιλογή της Ακαδημίας να αφήσει εκτός από τις κατηγορίες Σκηνοθεσίας και Α΄ Γυναικείου Ρόλου τη Γκρέτα Γκέργουιγκ και τη Μάργκοτ Ρόμπι.
Θα είναι το πρώτο φιλμ της σειράς ταινιών «Ocean’s» που θα γυριστεί μετά το «Ocean’s 8» με πρωταγωνίστριες τις Σάντρα Μπούλοκ και Κέιτ Μπλάνσετ.
Παραείναι ροζ, παραείναι αδύνατη, παραείναι τέλεια, παραείναι «χαζογκόμενα». Τι έχει λοιπόν να πει στα κορίτσια και τις γυναίκες σήμερα αυτή η ξανθιά, πλαστική κούκλα;
Plus: Πολύτιμες συμβουλές ώστε να μην προκαλούμε την παραμικρή φθορά στα μαλλιά μας πιάνοντάς τα.