Ματ ΛεΜπλανκ: Έφηβη θαυμάστρια του «Friends», τον πέρασε για τον πατέρα του Τζόι

Και η απάντηση του ηθοποιού στο νεαρό κορίτσι

Δεκαπέντε χρόνια μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της δημοφιλούς αμερικανικής σειράς «Τα Φιλαράκια», ο Ματ ΛεΜπλανκ (Τζόι Τριμπιάνι) ακόμα αναγνωρίζεται από τους θαυμαστές για τον θρυλικό χαρακτήρα του.

Ο ΛεΜπλανκ βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένος στην εκπομπή «Live with Kelly and Ryan» όπου μίλησε για τη «μακροζωΐα» της σειράς, τη διαρκή αγάπη των θαυμαστών και το γεγονός ότι τον σταματούν ακόμα και σήμερα στο δρόμο, σχολιάζοντας τα επεισόδια.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός αναφέρθηκε σε ένα πρόσφατο περιστατικό, όταν μια έφηβη θαυμάστρια νόμιζε ότι έβλεπε μπροστά της τον πατέρα του Τζόι. «Περπατούσα στο δρόμο μια μέρα, μερικά χρόνια πριν και ένα νεαρό κορίτσι-πρέπει να ήταν 13 ή 14 ετών, είπε ”Θεέ μου, είσαι ο πατέρας του Τζόι”», είπε ο ΛεΜπλανκ, 51 ετών, στους παρουσιαστές Κέλι Ρίπα και Ράιαν Σίκρεστ. «Φύγε γρήγορα. Αυτά είναι τα λόγια ενός ηλικιωμένου», της απάντησε, γελώντας με την αντίδρασή του.

«Πράγματι, αυτό θα έλεγε ο κάθε πατέρας», συμφώνησε η Ρίπα, ενώ ο Σίκρεστ μιμήθηκε έναν σκύλο που τρέχει.

Παλαιότερα, ο ΛεΜπλανκ αποκάλυψε ότι τον αναγνωρίζουν για τον χαρακτήρα του Τζόι, ακόμα και στα πιο απίθανα μέρη. «Ήμουν στα όρη Άτλας στο Μορόκο, στα γυρίσματα του “Top Gear”», είχε δηλώσει ο ηθοποιός στο Entertainment Weekly. «Είμαστε πολύ μακριά από τον πολιτισμό και αυτοί οι άνθρωποι φορούσαν ρόμπες, ζούσαν σε καλύβες. Με φώναξαν με το όνομα του χαρακτήρα μου, Τζόι και μου είπαν ”Τι χαμπάρια;” Ακόμα λέγεται η ατάκα».

Πηγή: People